top of page

ANNY rudens noriu


NORŲ SĄRAŠAS IŠ ANNY RUDENIUI

Nors šiandien ir guliu lovoj apsinuodijusi skrandį, tačiau tai visai netrugdo galvoti apie rudens norus. Spinta jau sutvarkyta, geros nuotaikos ir įvėpimo laukia kita, dar batų krūva, kurių nežinau kur dėti. Na o štai su nagų lakais viskas paprasčiau. Gražiam naujam buteliukui vietos namuose visada atsiras.

Rudens neįsivaizduoju be šiltų geltonų ir oranžinių atspalvių, todėl priėjus prie ANNY stendo Kristianoje ir ten ilgokai pastovėjus sužavėjau (nuo šviesiausio iki tamsausio) oranžiniais atspalviais: Miss Sunshine, Princess of Waves, Have A Look, Deep In Love, Miss Perfect ir Catch Fire.

Jeigu būtų nagų lakų konkursas, be abejonių visgi laimėtų geltonas Indian Sun. Neapsakomo grožio. Vis dar neturiu, bet jau seniai norų sąraše.

Dėmesį kausto ir vasaros kolekcijos mėlynas nagų lakas Pool Girl ir tylus rusvai rausvas Kiss You.

Barbiškai mergaitiški ružavi atspalviai visada yra patys populiariausi ir mano mylimiausi nepriklausomai nuo sezono, tad įsiminė Dazzling Footwear ir Hippie Dance.

Bet visų gražiausi rudeniui turbūt daug kas sutiks yra melsvai violetiniai nagų lakai, kaip antai Vintage Home ar Diva. Aš jau nusprendžiau šiam rudeniui daugiausia rinktis mėlynus ir violetinius atspalvius, tiek makiažui, tiek aprangai, tiek nagams.

Kad ir kokia būtų mano ANNY nagų lankų kolekcija didelė, kiekvieną kartą užėjus į Kristianą ir priėjus prie didžiausio kada nors matyto nagų lakų stendo, mano širdis pradeda smarkiau plakti, kad ir kaip nemėgstu lakuoti nagų. Daug ką jau turiu, tačiau... Pabuvusi parduotuvėje užsimanau ir to, ir ano naujo atspalvio, nes jų čia kaip iš gausybės rago. Norai be ribų, o spalvingas ruduo ant nagų - garantuotas.

Pirkti: Kristiana ir E-Kosmada Kaina: 11 EU

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page