top of page

Gimtadienio makiažas


Kodėl tokį makiažą pasirinkau Baltijos grožio blogo gimtadienio proga?

Gražiausias man vasaros šventei, šiuo atveju, blogo metų gimtadieniui - uogų atspalvių makiažas, atliktas su aukščiausios kokybės dekoratyvinės kosmetikos priemonėmis. Makiažas turi paryškinti gražiausius mūsų veido bruožus, todėl mėgstu ryškinti lūpas. Šiuo atveju pasirinkau ryškinti tiek lūpas, tiek akis, tačiau derančiomis spalvomis. Nemėgstu, kai makiažas užgožia arba verčia jaustis nejaukiai. Toks makiažas - makiažas drąsioms. Su juo neliksi nepastebėta. Aš retai dažausi vasarą, bet jei dažausi, tam skiriu daug dėmesio. Profesionalios priemonės gretinamos su skirtomis neprofesionalams, nes man tai labai patinka.

Kodėl tokie antakiai?

Manau netrukus turėtų į madą sugrįšti natūraliai atrodantys anakiai, nes jie mus jaunina! Visą vasarą renkuosi natūraliai atrodančius antakius, kuriuos padažau su Eylure Pro-Brow rinkiniu (juodi dažai čia atrodo labai natūraliai), o kasdien paryškinu su Essence Make Me Brow antakių tušu blondinėms, nes jis užfiksuoja ir kiek paryškina antakius.

O kaip akys?

Akių makiažui pasirinkau profesionalius Make Up International šešėlius. Juos, arba kitus profesionalius šešėlius, tokius kaip MAC, Make Up Atelier Paris, Make Up Forever, renkuosi šventiniams makiažas, nes fotografuojant suryjama daug ryškumo. Profesionalūs šešėliai ar net pigmentai neliks nepastebimi nuotraukose, kai tuo tarpu visi kiti šešėliai yra tinkami kasdieniniam makiažui.

Po antakiu ir apatiniu voku yra šampaninis pigmentas, ant viršutinio voko - persikinis, o akies obuolio apačioje - rausvas. Visada akių šešėliams naudoju pagrindą, o blakstienas dažau du kartus. Viską įrėmina rudas GOSH Gel Eyeliner, nes juodas vasarą atrodo kiek nuobodžiai ir per agresyviai, ypač šveisaus gymio moterims kaip aš.

O kaip veidas?

Vasarą renkuosi tik BB kremus arba natūraliai atrodančius makiažo pagrindus. Šį kartą pasirinkau naudoti AVON LUXE linijos toninį kremą kartu su CC meteoritais. Liniją aplink plaukus ir po skruostais paryškinau šokoladu kvepiančia įdegio pudra. Skruostams nepagailėjau kreminių Markwins International skaistalų. Vasarą naudoju tik kreminius.

O kaip lūpos?

Jau žinai, kad dievinu uogų ar vaisių spalvų lūpdažius ir blizgius. Visgi dabar dažniausiai renkuosi lūpdažius. Šiandien pasirinkau The Body Shop arbūzo spalvos lengvos tekstūros ir šilkinio švelnumo lūpų dažus, kurie idealiai tinka vasarai.

O kaip plaukai?

Sausus plaukus ištepiau CHI raudonosios serijos kremu, apsaugančiu nuo karščio. Tada juos šiek tiek patiesinau, surišau, padariau kuoduką ir priekyje išėmiau kelias sruogas. Viską fiksavau lengvu Revlon plaukų laku ir pablizginau Lee Starford plaukų blizgiu, kuris šiek tiek juos riebina.

MAKIAŽAS IŠ ARTI

MAKIAŽUI NAUDOTOS PRIEMONĖS

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page