top of page

Catrice Travel De Luxe


KOLEKCIJOS IDĖJA

Jau senokai apžiūrėjau šią vasarinę riboto leidimo kolekciją, tačiau tuo pat metu pasirodžiusi kita kolekcija - Caviar Gauche - ją nurungė. Nors rinkinuką vis dar maga įsigyti, bet gal kaip nors atsilaikysiu. O ko paskutinėms vasaros savaitėms reikia Tau, kad jaustumeisi graži?

Ar dar plauksi į kruizą po Baltijos jūrą? Orai vis dar geri.

La croisière (liet. Kruizas). Ši kelioninė kolekcija kviečia tave mėgautis šiltu oru bei klausytis nuostabių jūros garsų. Lengvos medžiagos, vasariški raštai ir gaivios spalvos pakeis niūrų ir pilką dangų į nerūpestingą vasaros nuotaiką. Dizaineriai sutelkė dėmesį į kasdienį bei modernų stilių. 2015 metų rugpjūtį mes siūlome idealų kelionių kompanijoną – išskirtinio leidimo CATRICE „Travel De Luxe“. Šviežias abrikosas, šviesi rožinė, akinanti balta, jūros mėlynumo bei švelni pilkai-mėlyna – puikus spalvų rinkinys. Kolekcijoje rasite kelioninį rinkinį į kurį įeina šviesą atspindinti maskuojamoji priemonė, skaistalai, bronzinė pudra, dviejų rūšių akių šešėliai, akių ir šviesą atspindintis pieštukai, gaivinantis kūno purškiklis ir apsauginis lūpų balzamas su 20 SFP apsauga. Leiskitės į kruizinę kelionę su CATRICE.

Travel De Luxe iš CATRICE kelioninis rinkinys

Tai kolekcijos pagrindinis produktas, ir gal net būčiau susiviliojus, tačiau prieš tai nusipirkau jau minėtą rinkinį, kuris kažkuo panašus į šį. Jis geras, bet yra ir geresnių. Man labai patinka tokie rinkiniai, nes patogu pasiimti su savimi, taip pat patogu laikyti ir namie. Gražios dėžutės puošia kosmetikos kolekciją. Rinkinį sudaro septyni „must-have“ produktai. Tai spindesį suteikianti kompaktinė pudra ir skaistalai, matinė bronzinė pudra, dveji akių šešėliai su subtiliu abrikoso ir lengvos mėlynos (rizikinga) spindesiu bei antracitinis akių kontūro ir šviesą atspindintis (pirmą kartą apie tokį girdžiu) pieštukai. Sakiau, kad fainas rinkinys. Kaina apie 7.99 €*.

Travel De Luxe iš CATRICE lūpų priežiūros balzamas

Pabučiuok saulę, o gal geriau ne? Lūpų priežiūros balzamas su 20 SPF apsauga. Super. O dar superiškiau, kad suteikia subtilų ir natūralų abrikoso atspalvį. Kaina apie 4.19 €.

Travel De Luxe iš CATRICE gaivinantis kūno purškiklis

Bonjour à la Mer. Rašo, kad dėl praktiško dozatoriaus ši priemonė purškiasi

tolygiai bei skleidžia malonų tropinių vaisių puokštės aromatą. Kūno purškikliai yra šios vasaros atradimas, tad jei tik galėčiau pauostyti ir įsitikinti, kad kvapas geras, griebčiau. Kaina apie 4.69 €.

Travel De Luxe iš CATRICE nagų lakas

Kurortas nagams. Labai gražios keturios vasariškos spalvos su subtiliu spindesiu. Švelni mėlynai-pilka ir akinamai balta, jūrinė mėlyna ir švelni abrikosinė: C01 Isle

of White, C02 Grey Country, C03 Apricot Lane and C04 Port Blue. Griebčiau mėlyną ir abrikosinę. Kaina apie 2.59€.

Travel De Luxe iš CATRICE kosmetinė

Keliauk stilingai. Keliaudama atostogauti niekada nepamiršk svarbiausių „must-have“

grožio priemonių. Stilius, patogumas ir elegancija. Tikiuosi kosmetinė neperšlampama, bet istorija nutyli. Banguotas dizainas nuteikia gerai, tik pati kosmetinė atrodo kiek skystoka. Man patinka kiek kitokios, bet tokios yra skirtos keliauti be didelio svorio. Kaina apie 5.19 €.

APIBENDRINIMAS

Jei prie tai nebutų buvę Caviar Gauche, bučiau tikrai ką nors griebusi iš šios kolekcijos, bet abi kolekcijos pasirodė labai panačiu metu tik skirtingose parduotuvėse. Ši - Droge, ana - Eurokos. Rinkinys tikrai vertas dėmesio, kaip ir lūpų balzamas, kurių nelabai naudoju, ar ryškių spalvų nagų lakai. Raginu pasižiūrėti, nes kad vasara baigiasi, dar nereiškia, kad ir kelionės baigiasi. Tikiuosi.

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page