top of page

ARTDECO Mystical Forest


MAGIŠKO MIŠKO SPALVOS

Jau visai netrukus išvysite naujo dizaino ir net pavadinimo Baltijos grožio blogą, nes artėjant naujam sezonui reikia keisti marškinius, paūgėti visomis prasmėmis. Ar grožio blogas, kuriamas profesionalo, atrodys daug geriau? Aš dedu labai daug vilčių, kaip ir prieš metus, kai blogas buvo pradėtas rašyti.

Na o šiandien, rudeniui alsuojant į nugarą, nori nenori reikia po truputį pradėti kalbėti apie naujas rudens kolekcijas ir tendencijas. Tebūnie gerą pradžią padaro naujausia ARTDECO rudens/žiemos 2015 kolekcija MYSTICAL FOREST. Ar ji mane nustebino? Ar radau norimų įsigyti kosmetikos produktų vartydama dar tik reklamines nuotraukas? Visi atsakymai šiame įraše, jei tik turėsi kantrybės.

KOLEKCIJOS TEMOS INTERPRETACIJA

Švelnus šnabždėjimas kviečia į mišką. Magiški burtai apgaubia žemę, o čia keliu eina savimi pasitikinti moteris, kuri tiksliai žino kelią net per ūkaniausias vietoves. Ar tik tokia nėra šiuolaikinė moteris?Kiek primenanti vampyrą, prisidengiantį moters grožiu, kiek šaltakraują, gal kieno nors įžeistą moterį. Jos širdis sudaužyta, nes akyse nematyti meilės. O gal tai greitai prabėgusios vasaros ilgesys? Tokiai moteriai artimiausi yra žemės, laukinių uogų, smėliniai, smokey atspalviai, kaip ir imponuoja visa kolekcija, kurios tema įgyvendinta dešimčiai balų.

VISI KOLEKCIJOS PRODUKTAI

  • Nagų lakas Art Couture Nail Lacquer (6 atspalviai)

  • Lūpų dažai Art Couture Lipstick (2 atspalviai)

  • Lūpų dažai Perfect Color Lipstick (2 atspalviai)

  • Lūpų blizgesys Hydra Lip Booster (1 atspalvis)

  • Akių pieštukas Kajal Liner (2 atspalviai)

  • Akių pieštukas Soft Eyeliner waterproof (1 atspalvis)

  • Lūpų pieštukas Soft Lip Liner waterproof (1 atspalvis)

  • Akių šešėliai Designer Refill (2 atspalviai)

  • Akių šešėliai Eyeshadow (6 atspalviai)

  • Skaistalai Blusher (1 atspalvis)

  • Pudra-kremas High Definition Foundation (3 atspalviai)

  • Dėžutė Beauty Box Quattro (naujas dizainas)

  • Lūpų teptukas Lip Brush Premium Quality (naujas)

PATRAUKĖ DĖMESĮ

Limituotos kolekcijos daugkartinio naudojimo dėžutė papuošta didingu elniu. Jos karalienė būtų tamsi uogų DARK QUEEN, ūkanota DIMGRAY, DARK QUEEN, jų pagrindui pasirinkčiau MOUNTAIN ROSE, o MATT MYSTICAL FOREST būtų naudojama kasdien ir visur, o ypač antakiams. FOREST FLOWER ir MYSTICAL HEART liktų šį kart už borto, nes laive vietos tik kelios. EYE DESIGNER iki šiol liko nesuprastas, bet Kajal Liner pieštukai DIMGRAY ir WOODGRAINED, kartu su SOFT EYELINER WATERPROOF atspariu vandeniui pieštuku yra tai ką mėgstu. Jau turiu labai panašaus atspalvio skaistalus kaip naujieji CROWN PINK, tačiau nauji HIGH DEFINITION FOUNDATION atspalviai 04 NEAUTRAL HONEY , 45 LIGHT WARM BEIGE ir 52 WARM IVORY kaitina širdį, nes pagaliau tai yra TAI, ko reikia šviesiam lietuvaičių veidui. Visi nagų lakų atspalviai turėtų rasti savo pirkėjas, ypač ydomiai atrodo pilkas šviesus COUTURE GREIGE LAND ir tamsesnis pilkas. Lūpų dažų teptukas sandariai užsidaro ir atrodo profesionaliai. Na o naujos lūpdažių spalvos man netinka, todėl teks praleisti pro akis.

APIBENDRINIMAS

Jei žiūrėjai mano viršuje įdėtus promo video, turbūt sutiksi, kad modelio makiažas atrodo nepakartojamai. Man žiūrint net šiurpuliukai perėjo per kūną. Vokiečiai tikrai pasistengė, kad rudenį grožio mylėtojos nenuobodžiautų. Kuo labiau gilinausi į kolekcijos temą ir spalvas, tuo labiau ji man patiko. Idėja visiškai netikėta, bet puikiai atspindinti rudens nuotaikas ir moters poreikius. Dėmesį patraukė ne vienas ir ne du nauji produktai ar atspalviai, tad kolekciją vertinčiau kaip tikrai labai vykusią (kaip ir prieš tai buvusią HERE COMES THE SUN, kuri buvo tiesiog išgraibstyta). Mano favoritai turbūt aiškus? Neabejoju, kad greitu metu galėsite pamatyti mano įrašų su mano akį patraukusiais naujais kompanijos produktais. Kompanijos, kuri šiais metais švenčia net 30 gimtadienį! Beveik kaip ir aš.

Ruduo neatrodo toks baisus su naujomis dekoratyvinės kosmetikos kolekcijomis, ar ne?

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page