top of page

Essence Fun Fair


VIENA KOLEKCIJA VEJA KITĄ

Kai tik atšilo, o tai pajūrį įvyko tik prieš geras dvi tris savaites, atidėjau visus darbus į šalį, ir mėgavausi vasara, nes juk netrunka ilgai. Tikriausiai dėl įrašų gausos to net nepastebėjai, bet tai tik gero laiko planavimo dėka. Visgi kai kas liko neaptarta. Tarkim ši vasarinė riboto leidimo Essence Fun Fair kolekcija. Su kompanijos riboto leidimo kolekcijomis sunku suspėti, jei nors kiek atsitraukė nuo kompiuterio ir kosmetikos parduotuvių stendų, tačiau ne tai svarbu. Svarbiausia, kad kompanijos turimos kosmetikos kiekis pirmauja mano grožio spintoje (!) ir mažiausiai veikai mano ekonominę padėtį apsiperkant. Štai kas svarbiausia!

KOLEKCIJOS IDĖJA

Pramogos ir linksmybės garantuotos! Kartu su naująja riboto leidimo “fun fair” kolekcija leiskitės į nepamiršamą kelionę po atrakcionų parkus liepos ir rugpjūčio mėnesiais. Ore tvyrantis nuostabus cukraus vatos, spragintų kukurūzų ir saldainių kvapas bei jaudinančios karuselės sukurs puikią nuotaiką. Spalvų paletėje vyrauja tokios pastelinės spalvos kaip vanilės, persikinė, metinė, rožinė ir ryški levandų. Tikra sensacija keturi nauji satininiai matiniai nagų lakai su skirtingais saldainių aromatais ir dar dvi nagų dekoracijos, kurios ant tavo nagų atrodys tarsi cukraus vata! Šio sezono must – have sąraše yra ir plaukų gumelės supakuotos mieloje saldainių dėžutėje. Keliaukime į atrakcionų parką... kartu su essence!

KOLEKCIJOS PRODUKTAI

Essence fun fair akių šešėliai

Fantastiška pigmentacija! Trys skirtingos spalvos vanilė– rožinė, mėtinė ir levandų bei švelni ir lengva akių šešėlių tekstūra. Deja, spalvos ne man. Parduotuvėje rasite šias spalvas: „01 you´re mint-blowing”, “02 be my marshfellow!” ir “03 plump it up”. Kaina apie €3,09*.

Essence fun fair lūpų dažai

Vasariškos lūpos! Ryški rožinė ir gaivi persikinė – tai, vasaros spalvos ant tavo lūpų. Lūpų dažai pusiau permatomos spalvos, o dėka plono aplikatoriaus bus dar lengviau naudoti. Deja, nebuvo testerių, o rizikuoti man nepatinka, net jei ir kainuoja nedaug. Tačiau žinant kokie dažniausiai geri kompanijos lūpų produktai, turėtum surizikuoti, jei ieškai naujovių. Parduotuvėje rasite šias spalvas: “01 ring around the rosy” ir “02 sweetheart´s sweet tooth”. Kaina apie €2,59*.

Essence fun fair skaistalai

Dvi skaistalų spalvos: intensyvi rožinė ir švytinti abrikosų bei lengva tekstūrą garantuos gaivią, vasarišką išvaizdą. Man tai neatrodo labai natūralios spalvos, bet kas žino, kaip jos atrodo ant skruostų. Vėl nėra testerio, todėl galima tik spėlioti. Parduotuvėje rasite šias spalvas: “01 ring around the rosy” ir “02 sweetheart´s sweet tooth”. Kaina apie: €3,39*.

Essence fun fair spindintys perlai

Tikrai kad gražūs tarsi saldainukai. Spindintys perlai padengs tavo veidą ir kaklo zoną subtiliu blizgesiu. Pastelinės spalvos tarsi gražiausi viso pasaulio saldainiai. Jau kelintą kartą matau tokius rutuliukus kolekcijose, tačiau vis suabejoju pirkti. Tai turbūt labiausiai viliojantis ir šios kolekcijos produktas. Parduotuvėje rasite: “01 keep sweet and sparkle on!”. Kaina apie: €3,99*.

Essence fun fair nagų lakas

Kvepia saldainiais. Madingai atrodantys nagai su keturiomis vasariškomis spalvomis: mėtinė, rausva, rožinė ir persikinė ir lengvai matiniu efektu. Deja, parduotuvėje buvo tik viena spalva, nes visas kitas išpirko. Man nepatinka matyti tuščius stendus... Visi nagų lakai kvepia tarsi saldainiai ir primins kelionę į atrakcionų parką. Parduotuvėje rasite šias spalvas: “01 you´re mint-blowing”, “02 be my marshfellow!”, “03 ring around the rosy” ir “04 sweetheart´s sweet tooth”. Kaina apie: €1,99*.

Essence fun fair cotton candy nails

Cukraus vatos idėja ant nagų mane sužavėjo ir nustebino! Blizgučių ir pudros derinys suteiks tavo nagams cukraus vatos efektą. Nulakuok nagus norima spalva ir kol nagų lakas dar neišdžiūvęs apibarstykite juos – štai ir viskas! Deja, įtikinau save, kad pūkuotiems nagams aš jau per sena. Parduotuvėje rasite šias spalvas: “01 candylicious” ir “02 sugar for my honey!”. Kaina apie: €2,79*.

Essence fun fair plaukų gumelės

Taip miela… susirišk savo plaukus su šomis švelniomis, elastingomis gumelėmis ir leiskis į dar vieną pasivažinėjimą kalneliais! Penkių pastelinių spalvų gumelės supakuotos į mielą saldainių dėžutę. Ar dar galėtų būti geresnė dovana jausnesnei sesei ar pusseserei? Tik smulkmena, bet kokia apgalvota! Parduotuvėje rasite: “01 the bright ride of life”. Kaina apie: €2,79*

APIBENDRINIMAS

Essence “Fun fair” kolekciją parduotuvėje vis dar turėtum rasti parduotuvėje. Tas pats atvejis kartojasi: kuo labiau giliniesi į kolekciją, tuo labiau atkreipi dėmesį į kiekvieną smulkmenėlę, kurią galėjo apgalvoti tik geriausių idėjų ir lakiausios vaizduotės vedinas kompanijos kolektyvas. Tada klausi savęs, ar pati turėtum tiek idėjų, kai viena kolekcija seka kitą? Man tikrai pritrūktų, tačiau labiau už viską norėčiau būti tokios kompanijos dalimi. Kolekcijos perlai: kvepiantis nagų lakas, saldaininės plaukų gumelės, cukraus vata ant nagų. Nerealu, kai pagalvoji. Tik dar pasikartosiu dėl tuščių stendų - tai nepriimtina.

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page