top of page

MAC Le Disco

MAC Le Disco kolekcija skirta vakarinio gyvenimo mylėtojoms, kurios dar ryte sėdėdamos universiteto suole ar besisukdamos ofiso kėdėje planuoja vakaro makiažą ir šukuoseną, kavinių, klubų ir barų maršrutą, juodą ar raudoną suknelę rengsis, kokius aukštakulnius ims, kaip atsitiktinai viename iš barų sutiks . Atrodo smulkmenos, bet nuolatinei barų lankytojai jos yra svarbios. Juk kiekvienas išėjimas į miestą vis kitoks, o ypač vasarą...

Retai kada renkamės tokį patį makiažą vakarui. O gal kaip tik turime atitirbtą, su kuriuo atrodom pritrenkiamai gerai ir kuris nereikalauja valandos? Bet kokiu atveju, pagalbos ranką šią permainingą vasarą tiesia Le Disco. Ar suklysiu, jei pasakysiu, kad tai auksinėms mergaitėms skirta kolekcija? Studentės nelabai turės pinigų ir poreikio (žinant blizgučių aikštingumą ir panaudojimo dažnumą) pirkti nors ir labai viliojamus kolekcijos produktus, o jau sau tai galinti leisti moteris tikriausiausiai rinksis saugius ir darbinius variantus. Kad ir kaip ten bebūtų, pirmos ir antros eilės šešėliai labai traukia išsitraukti piniginę.

MAC Le Disco tikrai turi ką pasiūlyti linksmybių mylėtojoms, kurios labiau už viską vertina savo jaunystę. Kolekcija nedidelė, bet visi produktai aiškiai apjungti vienos idėjos - metas sužibėti!

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page