top of page

ANNY Bourlesque


Ir vėl ANNY, ir vėl netobulas rodomasis pirštas. Tiksliau man taip jį sunku lakuoti, kad eina sau. ANNY Bourlesque 470 spėju yra viena iš perkamiausių spalvų, ypač šaltuoju sezonu, nes ji yra tikra moteriškumo klasika ir apraiška! Ypatingai gerai dera su auksu, o šį kartą tai L`oreal auksiniai lapeliai, kuriuos pirkau dar žiemą.

Bet kokiu atveju ANNY yra pats geriausias pasirinkimas, nes jei tik Aną išduodu, labai greitai tenka atsiprašyti. Pavyzdžiui, kai pamatau pagalvės antspaudus ant kitu laku nulakuotų nagų (nors laukiau porą valandų prieš tai, kad nudžiūtų). Tai tik vienas iš pavyzdžių. Kompanijos nagų lakas nudžiūna per 10 min. vasarą. Turi ir dar ne vieną gerą savybę: lengvai dengiasi - nei per skystas, nei per tirštas, paprastai reikalauja dviejų sluoksnių; spalvos ideliai pigmentuotos, patys lakai buteliukuose nesudžiūna. Išorinis buteliuko grožis neturi konkurentų, nors bandymų atkartoti yra.

Gyvenimas turi būti paprastas. Toks jis ir yra, jei tinkamai pasirenki.

Dar ypatingai gerai prie tokių nagų lakų dera prie mano upės kranto augančios lelijos, kurios turi savo istoriją. Kartą per dvidešimt metų taiso užtvanką, todėl nuleidžiamas vanduo. Gali būti, kad ši nuotrauka su lelijomis padaryta jau paskutinį kartą, nes kaip tik dabar tas vanduo nuleistas, o aš kiekvieną rytą su gailesčiu ir apmaudu žvelgiu į mirštančias ir vandens reikalaujančias lelijas. Liūdna, bet ką padarysi. Bent nuotraukose ilgam išliks jų grožis.

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page