top of page

Spuogai ant nugaros


SUNAIKINK NUGAROS SPUOGUS!

Man ir ši problema nesvetima, bet aš ją įveikiau. Padės tik itik kruopšti kūno higiena. Nugara reikalauja priežiūros panašiai kaip ir veidas, tik deja viena problema - vargšelės nesimato. Ji retai pasiekiama, retai tepama ir specialiomis priemonėmis nuo spuogų. Spuogai dažniausiai (jei ne hormonai, ar per daug baltymų maiste) atsiranda, jei odos paviršiuje susikaupia nešvarumai. Per daug paprasta? Bet tai grynų gryniausia tiesa. Nešvarumai, ypač vasarą, kaupiasi labai greitai ir, deja, nepastebimai. Kad nugaros spuogai būtų tik blogas praeities sapnas, atlik kelis svarbius žingsnius kūno priežiūros rutinoje, ir galėsi su spuogais atsisveikinti ilgam arba net visam.

KAIP ATSIKRATYTI SPUOGŲ?

1. Prauskis du kartus per dieną, o karštą dieną - dar dažniau. Rinkis priemones su arbatmedžiu. Gali jo įlašinti net į prausiklį ar dušo želę.

Rekomenduoju: Naujoji Barmunė arbatmedžio aliejų, Saflora kremą ir valomąjį pienelį nuo spuogų.

2. Šveisk odą du kartus per savaitę šveičiamuoju muilu. Jei nepasieki, paprašyk, kad kas nors kitas Tau ją nušveistų - bus dar smagiau.

Rekomenduoju: Muilo Namai šveičiamieji kavos ir gintaro muilus, Ziaja Orange Line kūno pilingą.

3. Saugok nugarą nuo plaukų kaukės ir kondicionieriaus, bei kitų dirginančių priemonių - jie irgi gali būti spuogų priežastis.

Rekomenduoju: dušo kepuraitę.

4. Rinkis lengvus kūno losjonus, kurie nekemša porų.

Rekomenduoju: Dove Body Milk.

5. Dažnai keisk rūbus ir venk sintetinių audinių. Rinkis plovimo priemones, skirtas jautriai odai.

Rekomenduoju: APTA skalbiklį kūdikiams.

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page