top of page

Natura Amica dezodorantas


NATŪRA AMICA NATŪRALUS DEZODORANTAS - ALŪNO AKMENĖLIS

Pajūryje sekmadienis kol kas bent ryte yra be saulės, bet gal dar kažkas pasikeis? Vakar jūros vanduo buvo jau gerai įšiles, tad buvo neapsakomai malonu vakarą užbaigti maudynėmis. Net Sofija maudėsi apsikabinusi mano kaklą ir teliuškuodama kojomis. Jei planuoji važiuoti prie mūsų jūros, reikėtų paskubėti, nes nežinia, kiek dar išsilaikys tokie pasakiški orai. Išnaudokime vasaros teikiamas poilsio galimybes.

Lietui lyjant metas pristatyti natūralų antipespirantą. Kai pirmą kartą rankose laikau tokį daikčiuką kaip natūralus dezodorantas iš alūno akmens, o minčių kyla įvairių: ar bus patogu naudoti? Ar akmenėlis sugeba apsaugoti nuo prakaito taip gerai, kaip įprasti antipespirantai? Šiandien galiu atsakyti į visus klausimus, nes akmenėlis išbandytas, patikrintas ir pamėgtas.

Privalumai. Man natūralūs dalykai labai patinka, tad jei yra pasirinkimo galimybės, visada džiaugiuosi galėdama naudoti tai, kas nekenkia. Akmenėlis yra tikrai patogus naudoti dėl savo ganėtinai nedidelio dydžio. Sakyčiau jo dydis yra pats aukso viduriukas.

Toks antipespirantas yra geras pasirinkimas, nes juo galima tepti įvairias kūno vietas. Man patinka ir jo kaina. Akmenėlis turi nemažai privalumų, tad tikrai patiks natūraliai puoselėjančioms savo grožį ir ne tik. Akmenėlis mažytis, todėl puikiai telpa į rankinę; lengvai užsidaro, tad nebėda norint pasiimti. Be alkoholio, parabenų ir kitų blogybių. Žinau, mėgtančios natūralumą tikrai patiks. Ir ne tik joms. Jis netepa drabužių ir labai svarbu, kad naudojasi tikriausiai taupiausiai iš visų mano turimų antipespirantų. Taip pat vienintelis jis neturi kvapo, tik nežinau, tai privalumas, ar trūkumas. Man poveikis išlieka pusė dienos. Labai gerai.

Minusą rašyčiau tik dėl vandens reikalingumo, nes jei jo neturi, akmenėlio nepanaudosi. Taip pat akmenėlį reikia tepti ant švarios odos, bet taip turėtume daryti ir su kitais antipespirantais, ar ne? Netiks stipriai prakaituojančioms.

Kaip naudoti? Pirmiausia akmenėlį sudrėkinam ir iškart tepam pažastis, kojas, ar kitas prakaituojančias kūno vietas.

- Rekomenduojama jautriai odai, hipoalerginis.

- Ilgai veikiantis ir 100% natūralus dezodorantas.

- Bekvapis. Tinkamas naudoti moterims, vyrams, paaugliams.

- Ištirpęs ant odos efektyviai stabdo bakterijų dauginimąsi.

- Nesutrikdo natūralaus prakaitavimo proceso.

- Nepalieka jokių dėmių ant drabužių!

Naudojimo būdas: sudrėkinkite akmenį ir gerai ištrinkite prakaituojančias vietas.

Nenaudoti ant pažeistos ir sudirgusios odos. Vengti patekimo į akis. Saugoti nuo vaikų.

Sudedamosios dalys: POTASSIUM ALUM (NATURAL MINERAL SALTS).

Pirkti: Assorti, Drogas, Pigu ir kt.

Kaina: ~3,76 EU

Kiekis: 60 g

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page