top of page

Kaip naudoti balinančius veido kremus


KAIP NAUDOTI BALINANČIUS KREMUS

Pigmentinės dėmės, buvusių spuogų žymės veido nepuošia. Vienos pigmentinės dėmės yra įgimtos, kitos atsiranda, jeigu oda yra į jas linkusi. Dar kitos dėmės atsiranda su amžiumi (šviesiai rudos spalvos, dažniausiai ant žandų, kaktos). Ten, kur balta oda yra grožio etalonas, balinantys kremai yra naudojami ją bent kiek padaryti baltesne. Balinimo kremai gali būti naudojami ne tik pigmentinėms dėmėms ant veido, bet taip pat ant kaklo, nugaros, rankų. Jie taip pat gali būti naudojami kaip odą skaistinanti priemonė, svarbu atkreipti dėmesį į kremo sudėtį. Pakitusias odos sritis kremu tepti reikia kiekvieną dieną. Balinimo poveikis turėtų būti matomas po 4 savaičių naudojimo. Žinoma, tai priklauso nuo individualių odos savybių. Ant jaunos odos poveikis bus greičiau matomas, kai tuo tarpu ant brandžios odos poveikio reikės laukti ne vieną savaitę. Naudojant balinančius preparatus ir 10 savaičių po jų naudojimo rekomenduojama vengti saulės spindulių, nes išbalintos pigmentinės dėmės, veikiant ultravioletiniams spinduliams, vėl atsiranda. Jei esi linkusi į pigmentines dėmes, gal tiesiog reikėtų vengti saulės ir soliariumo?

Maždaug prieš tris savaites pradėjau naudoti balinantį Zepter serumą, todėl ir nusprendžiau pasikalbėti šia tema. Darya (skaityti anstesnius įrašus) patarė neeilinės paskirties serumą naudoti kaip skaistinančią priemonę, o man tai labai aktualu, nes pastoviai trūkstant kokybiško miego veido oda keičiasi į neigiamą pusę. Deja, darbo mesti nenoriu, nes jis man patinka, o ir naktį išsigandusios Sofijos negaliu neguosti kad ir penkis kartus per naktį.

Tai mano pirmoji veidą sviesinančių produktų naudojimo patirtis, tačiau internete pasidomėjusi supratau, kad tokios paskirties kremus naudoti reikia atsargiai, o svarbiausia - rinktis patikimą kosmetikos gamintoją. Šveicariška kompanija nesuabejojau, o ir ant serumo rašoma, kad jis yra tinkantis net labai jautriai odai, sudėtyje neturi parabenų. Jis man paliko neišdildomą įspūdį, nes oda atrodo vis skaistesnė ir skaistesnė, minkšta, švelni ir pamaitinta. Vis rečiau dažausi, nes odos būklė leidžia žengti į gatvę be makiažo pagrindo. Serumą jau rekomendavau ir anytai, kuriai jis turbūt dar aktualesnis nei man. Jai nepatinka jos dėmės ant veido, atsiradusios su amžiumi. Kol kas naudoja tik savaitę, patenkinta, tik ant brandžios odos rezultatas ne taip greitai pastebimas, kaip ant mano.

Na o dabar dalinuosi žiniomis apie balinančio kremo naudojimą. Tai nėra labai populiari tema šalyje, kurioje visos siekia kuo rudensio veido, tačiau galbūt atsiras moterų, kurioms ši informacija pravers, nes informacijos internete trūksta.

KAIP NAUDOTI BALINANTĮ KREMĄ

1. Naudoti reikėtų ryte ir vakare ant švariai nuplautos/nuvalytos odos.

2. Kremu nederėtų tepti paakių zonos - tam naudojame paakių kremą.

3. Švariai nuvalę odą tepame balinantį kremą, tada tepame mums įparastą dieninį kremą su SPF.

Pirkti: E-Zepter ir kompanijos atstovybėje Goštauto 40A.

Kaina: 38 EU

Kiekis: 15 ml

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page