top of page

Zepter Swiss Nature Baby Sofijai


NUSIPELNO GERIAUSIO

Sofija nusipelno visko, kas geriausia. Taip galvoja kiekviena mama ir tėtis. Tą žino ir kūdikių drabužėlių, žaislų ar maisto kompanijos, todėl nusitaikyti į mamas kaip reklamos objektus yra turbūt bene lengviausia. Nežinau kodėl, bet būtent su kūdikių gyvenimu susijusi reklama manęs neveikia. Drabužėliai greitai išaugami ir akimirksniu sutepami, todėl nėra reikalo pirkti brangių ir madingų. Parduotuvinis kūdikių maistas taip pat retas pasirinkimas, nes kas gali būti sveikiau už mano su meile virtą maistą. Ekologiškos brangios sauskelnės pasirodė kietos, nepatogios ir prastai geriančios. Ir t.t. Išskyrus kūdikių kosmetiką.

ZEPTER NEPAMIRŠO MAŽIAUSIŲ

Mano panelė nebe kūdikis, nes jai jau metai su puse, tačiau vis dar didžiulį dėmesį skiriu tai, ką jai tepu ant odos. Svarbiausias kriterijus - minimalumas. Vienintelės kūno priežiūros priemonės - prausimosi kremas/želė/prausiklis/valiklis ir kremas nuo iššutimų. Paskutinis yra jau seniai neapviliantis Sudokrem, tinkantis begalei skirtingų problemų spręsti (net spuogų gydymui), o prausiamės šiuo metu su Swiss Nature BABY valomuoju pieneliu, kurį ir noriu parekomenduoti naudoti savo vaikams.

Pienelis buvo tinkamai ne kartą išbandytas ne tik Sofijos. Jei po ranka nėra mano veido prausimosi putų, be abejonių griebiu dukros prausiklį. Naudoti jį net ant veido yra labai malonu dėl begalės priežasčių, kurias ir noriu aptarti.

ZEPTER MAŽIAUSIEMS

Visų pirma, jau seniai supratau, kad man patinka tik kreminės tekstūros prausimosi priemonės (mano mėgstamiausia vis dar yra Ziaja apelsinų serija). Kitokios konsistencijos švaros priemonės per greitai baigiasi, todėl dažnai nebūna vertos savo kainos. Kitaip su kreminiais prausikliais ir pieneliais. Vos lašelis priemonės įveikia nemažą plotą.

Swiss Nature valomasis pienelis yra hipoalerginis, sertifikuotas ir patikrintas. Taupiai naudojasi, švelniai valo, yra balsvos spalvos, tačiau nuostabiausias dalykas yra jo kvapas. Būtent tokį kvapą galiu įvardinti kaip prabangų, užburiantį, sujungiantį vaikystės fantazijas su realybe. Man tai žolelių kvapas, susimaišęs su vaikiškos pudros salstelėjimu. Nuostabus pojūtis valant odą. Net atrodo, kad po šio valiklio nereikia jokio kremo, nes palieka odą itin švelnią. Aišku, naudojant makiažui valyti, kaip naudoju as, reikia dar papildomai micelinio vandens nuvalyti nešvarumams, turbūt savaime suprantama. Svarbiausia, kad ši odos valymo priemonė nedirgina odos, akių, nes yra tinkamos sudėties. Ji nesausina plonos Sofijos odelės, gerai valo, o nuvalius odą dar kuriam laikui lieka skanus žolelių kvapo šleifas. Sofija švari ir patenkinta, aš - irgi. Vienintelis minusas, kad priemonės nereikia nuplauti, todėl tiks ne visiems atvejams (tikiuosi supranti, apie ką aš čia):). Galiu pasakyti, kad aš dažniausiai pienelį nuplanu, tuomet tikrai tinka ir tiems atvejams.

KĄ SAKO GAMINTOJAS?

Valomasis pienelis kūdikiams apsaugo, maitina ir minkština odą.

  • Ramunėlės ekstraktas: minkština ir apsaugo nuo sudirgimų.

  • Liūtpėdė: apsaugo odą.

  • Taukmedžio sviestas: maitina.

  • Fitoskvalanas: drėkina.

Panaudojimas: suvilgykite vatos tamponėlį ir švelniai nuvalykite odą. Nuplauti nereikia, nes organinės kilmės taukmedžio sviestas ir fitoskvalanas apsaugo ir minkština odą.

99.48% sudedamųjų dalių yra natūralios, 23.25% yra organinės kilmės.

JŪSŲ KŪDIKIO ODELĖS VALYMAS, BE ALERGIJOS IR SUDIRGIMŲ!

SWISS NATURE BABY

KOKYBĖ, SAUGUMAS IR EFEKTYVUMAS

Visa Swiss Nature Baby produktų linija pažymėta ženklu COSMEBIO, kuris vartotojui užtikrina, kad jo įsigyta kosmetika yra natūralios kilmės ir gaminama nenusižengiant ekologiškos kosmetikos gamybos principams.

COSMEBIO ženklu yra pažymima, kad kosmetikos produktai yra aukščiausios kokybės. Taip pat garantuoja, kad biokosmetika neturi genetiškai modifikuotų sudedamųjų medžiagų, sintetinių priedų ir konservantų, dažiklių, naftos produktų. Ji taip pat nėra bandoma su gyvūnais.

COSMEBIO ženklas užtikrina, kad produktas visiškai saugus jūsų kūdikiui ir aplinkai. Gaminio pakuotė yra natūraliai suyranti ar perdirbama.

Visi užrašai ant pakuotės užrašyti augalinės kilmės dažais.

Ženklą “BIO” galima naudoti tik tuo atveju, jeigu produktas turi visas būtinas licenzijas arba sertifikatus patvirtintus tokių sertifikavimo organizacijų kaip ECOCERT(Prancūzija).

Organinė hipoalergiška vaikiška kosmetika patvirtinta organizacijos ECOCERT sertifikatu.

Sertifikuota ekologiška kosmetika nekenkia – ji saugi ir žmogui, ir gamtai.

Du kartus per metus, ECOCERT organizacija tikrina, ar produktas atitinka ekologinio standarto reikalavimus.

SWISS NATURE BABY

Naujoji Swiss Nature Baby linija yra saugi, nes visos sudedamosios medžiagos yra kruopščiai atrinktos, kad užtikrintų saugumą produktų, sukurtų jautriai kūdikių odelei prižiūrėti.

Kiekvieno produkto formulė, praėjusi klinikinius bandymus, tam, kad galėtume įsitikinti, kad kosmetikos produktai saugūs švelniai ir jautriai kūdikių odelės priežiūrai, plaukams bei nedirgina akių.

Visos augalinės kilmės ir nenatūralios (sintetinės) medžiagos, kurios gali sukelti odos jautrumą ir alergines reakcijas, buvo pašalintos.

Pirkti: Zepter atstovybėje A. Goštauto 40A ir Zepter

Kaina: 32 EU

Talpa: 200 ml

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page