top of page

PUPA naujiena


PUPA I`M PUPA MATINIS FLUIDAS LŪPOMS

Šiandien džiaugiuosi galėdama pristatyti PUPA naujieną matinių lūpų mylėtojoms. Kartais atrodo, kad genialu tai, kas paprasta. Lūpos. Permatomos lūpos ant sidabrinės lūpdažio tūblės yra genialuomos. Apskritai, PUPA išmano išorinio apipavidalinimo subtilybes ir moka patraukti savo fantazija. Pasirodo, italai mielai leidžiasi įgyvendinti keisčiausias savo idėjas produktų kūrimo srityje. Permatomos lūpos yra tik vieni juokai, palyginus su makiažo rinkiniais, kuriuos mačiau Kristianoje: Pierrot e la luna mėnulis, Pretty Lock spyna, Pretty Bunny ar Be My Bear meška. Tai tik keletas iš beprotiškos fantazijos pavyzdžių. Na o dabar apie mieląjį lūpų fluidą damoms.

Pažvelgus vidun, randame įprastą lūpdažio aplikatorių ir sausos tekstūros lūpų dažus. Tai ne pirmas kartas, kai tokius išbandau, tačiau nuotaika ir nuomonė kas kartą vis ta pati - ne man. Pirmiausia, tai tepant ant lūpų atrodo, kad tepi sausoką lūpdažį, sumaišytą su paplūdimio smėliu. Tikrai pojūtis keistas, ir verčia sutrikti. Lūpas padengiu gana lengvai, tačiau iškart pastebiu, kad išryškėjo man iki tol nematytos lūpų atplaišos. O ne, kodėl nenusišveičiau lūpų??? Vasaros metu man to niekada nereikia, bet matinis fluidas lyg sako: pati kalta, kvėša, kad pamiršti savaime suprantamus dalykus. Važiuojam toliau. Spalva intensyvi - tokia, kokia ir atrodo pažvelgus į permatomas tobulas lūpas, kurių efekto aš niekaip nepasiekiu tepdama fluidą, na o tos pačios tobulos lūpos iš tūbelės žvelgia į mane kaip priekaištas, kad šį kartą nesugebėjau...

Man labai patinka ryškios lūpos, tačiau šiam matiniam fluidui, kaip ir daugeliui kitų, kiša koją tik tokia maža smulkmenėlė kaip lūpų netobulų vietų išryškinimas. Reikėjo gerokai pasistengti, kad fluidas nuotraukose atrodytų estetiškai. Fluidas laikosi ant lūpų tiek, kiek ir kiti įprasti lūpdažiai: apie valandą atrodo idealiai, o vėliau jau reikia taisyti, nes lūpdažis to reikalauja. PUPA, šį kartą bandom iš naujo. Netrukus prekyboje.

Pirkti: Kristiana

Kaina: ~15 EU

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page