top of page

Make Up Factory Bronze Luminizer


MAKE UP FACTORY BRONZE LUMINIZER ĮDEGIO SUTEIKIANTI PUDRA, 01 CINDERELLA BRONZE

Aksominės konsistencijos pudra prisotinta birių auksinių dalelių. Ilgai išliekanti kompaktinė rusvinamoji pudra suteikia kiekvienam odos tipui nuostabiai subtilų įdegio efektą. Bekvapė.

Juokas ima, nes vietoj factory man ranka visada keverzoja for ever, ir daryk ką nori. Taisau.

Make Up Factory turi vieną vasaros must-have, apie kurį negaliu neparašyti ir kurio negaliu nerekomenduoti savo skaitytojoms. Tai Bronze Luminizer bronzantas, kuris tapo mano kasdieniniu veido odos spindesio kaltininku, net jei pilnu makiažu ant mano veido net nekvepia. Kartais užtenka tiek nedaug. Ypač vasarą.

Rusvų spalvų keptas bronzantas buvo sukurtas vasaros karalienėms, o ne pelenėms. Net tik truputį įdegusiam veidui suteikia tiek perlų spindesio, tiek šilumos, kad net jei ir maitintumeisi tonom daržovių ir gertum litrus vandens, tokio spindesio oda niekada neturėtų. Sveikos, vasariškai odos efektas yra tai, ko reikia nuostabią vasaros dieną, net jeigu ruošiamės tik į paplūdimį, net jeigu tai tebus vienintelė kosmetikos priemonė ant veido. Ypač bronzantas, skirtas šviesiaodėms, turėtų gražiai atrodyti ant įdegusios odos, tačiau tinka ir man - visiškai baltaodei. Veidui, kaklui, kojoms... Galima naudoti net kaip šešėlius ir primena kiek lengvesnį Havanna Brown variantą. Kad ir kaip panaudočiau, dienos metu oda gaiviai spindi, o vakariniam makiažui priemonė suteikia prabangaus išbaigtumo.

Viskas, kas susiję su šia pudra yra tobula, bet įdomiausia, kaip gi tas African Sunset 30, kuris turi daug rožinės spalvos. Arba mirga marga 50 numeris, turintis net žalios, koreguojančios raudonį? Bandei? Rekomenduotum?

Pirkti: Kristiana ir E-Kosmada

Kaina: ~29,50

Talpa: 10 g

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page