top of page

ANNY ir Sincero kviečia nert į vasaros bangas


ANNY IR SINCERO BANGŲ MŪŠA

Jeigu makiažą pasidaryti tapo kaip du kart du praktikuojantis diena iš dienos, tai nagų lakavimo subtilybėms dar vis stinga praktikos. Nepadeda net nesuskaičiuojamas nagų lako buteliukų kiekis (gal 100 - visai nesigiriu). Nepadeda ir kokybiškiausias išbandytas nagų lakas ANNY ar toks, kuriuo jau reikia persilakuoti po dviejų dienų - Sincero. Kas išmokins gražiai susitvarkyti ir nusilakuoti nagus? Niekas nėra tobulas. Kad tik tokios problemos būtų, ane?

Kaip jau supratot, ant mano nagų šiandien dvi priešingybės: blizgus ANNY ir matinis Sincero. ANNY blizgus viršutinis sluoksnis paverstė abu lakus blizgiai ir išliekančias ant nagų apie keturias dienas. Labai gerai.

Kad jau pradėjom apie ANNY, tai ir tęsiam. Atrodo, kad jau sunku ką ir naujo pasakyti apie šiuos tobulus nagų lakus, tad gal verčiau kalbėsiu apie spalvą. Surf the wave 378 taip ir kviečia stačia galva nerti į bangą, o perlų žvilgesys pagundą daro neįmanomą atsispirti. Žydrai žalsva spalva primena brangiausių kurortų vandenis. O alyvinė matinė Sincero irgi neatsilieka. Tęsiam.

Kodėl nusprendžiau matinį nagų laką paversti spindinčiu? Kad ir kaip dievinu matinį nagų lakų grožį, kuris nagus daro tikrai išskirtinai atrodančius, šviesios alyvinės spalvos matinis nagų lakas jau po dienos pagelsta, o nuskilinėja po 1 - 2 dienų, jei neužtepsi jokio apsaugančio sluoksnio. Kiek trumpokai, sakys,i ir būsi visai teisi, nes labiausiai ko nemėgstu, tai valyti ir vėl lakuoti nagų.

Noriu paversti trumpalaikį nagų laką kiek ilgiau išliekančiu, todėl užtepus viršutiniu sluoksniu gyvavimo trukmė pailgėja dvigubai. Gaila, kad netenkamas matinio nagų lako originalumas. Kaip ir visada gyvenime - reikia rinktis. Žinau, kad daugeliui atsibosta ta pati spalva ant nagų. Tokioms matiniai Sincero nagų lakai bus kaip tik. Siūlau rinktis tamsesnes spalvas, nes jos lygiau dengiasi ir negeltonuoja.

Abiejų nagų lakų reikia dviejų sluoksnių, abu greitai džiūsta, lengvai nusivalo, nesmirda ir turi gražius buteliukus. Tai bene vieninteliai juos jungiantys dalykai, nes abu yra iš dviejų skirtingų pasaulių.

Kaina: ANNY kainuoja ~11 EU, Sincero matiniai - ~2 EU

Pirkti: ANNY rasi Kristianoje ir E-Kosmadoje, o Sincero - didžiuosiuose prekybos centruose

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page