top of page

Saflora ir konkursas


SAFLORA

Apie Saflora natūralius produktus turbūt pradėjau kalbėti pirma iš grožio blogerių, o dabar visas blogų pasaulis dūzgia apie šiuos nebrangius ir natūralius gamtos lobius. Augaliniai ir eteriniai aliejai, hidrolatai, muilai ir vonios druskos... Pasirinkimas kol kas nėra labai didelis kaip mums įprasta, bet pakankamas, kad rastumėm visko, ko reikia. Didžiausi produkcijos privalumai - natūralu ir nebrangu. Didžiausi trūkumai - kol kas dar ne itin patogios ar gerai parinktos pakuotės (sunkiai išsispaudžia arba per daug) ir plačiai neišplėsta prekyba (galima pirkti internetu ir Martinoje).

PASKUTINIAI IŠBANDYTI IŠ SAFLORA

Valomasis pienelis nuo spuogų su arbatmedžiu

Natūralūs valomasis pienelis gaivaus kvapo skirtas riebios ir spuoguotos odos kasdienei priežiūrai, nedirgina odos, tinka ir jautriai odai. Kreminė sudėtis švelniai, bet veiksmingai kovoja su visų rūšių spuogais, valo odos poras bei skatina odos regeneraciją, pašalina nešvarumus ir nuvalo makiažą, nuramina veido odą.

Poveikis:

• valo ir dezinfekuoja aknės pažeistą odą;

• apsaugo nuo spuogų plitimo;

• subalansuoja odos pH lygį;

• nuvalo makiažą;

• nuramina veido odą.

Mano nuomonė

Manau pienelis tinka visiems odos tipams. Juo reikėtų valyti odą du kartus per dieną ir nuolat, kad poveikis matytūsi. Kalbant apie jį, pienelis nelabai tiks labai spuoguotai odai. Manau jis geriausiai tinka tik truputį pabertai odai, bet rimtos aknės neišspręs. Taip pat manau, kad jis tinka ne tik spuoguotai odai, o galbūt labiau kaip prevencija sveikai odai nuo spuogų. Kad išvengtumėm spuogų, svarbu, kad ant odos nesikauptų nešvarumai, todėl būtina kažkuo valyti. Tam ir tinka ši priemonė. Kvapas man visai neprimena arbatmedžio, bet taip tik geriau, nes arbatmedis aštrus, o šių priemonių kvapas tiesiog dieviškas, labai vasariškas. Galbūt mėtų? Jis yra vienas iš didžiausias priemonės nuo spuogų privalumų. Kaip ir natūrali sudėtis, maža kaina, patogi pakuotė, jau minėtas kvapas. Pienelis yra skystokas, balsvos spalvos, švelnus. Jis man patiko labiau negu kremas. Tik vat: nerekomenduoju valyti akių makiažo. O šiaip tikrai kartosiu.

Naudojimas: naudokite kiekvieną dieną kaip įprastą veido valiklį, užpilkite pienelio ant kosmetinio tamponėlio ir nuvalykite makiažą. Odos paviršiaus valymui užtepkite pienelio ant drėgnos odos ir švelniai patrinkite. Tada gerai nuplaukite vandeniu.

Sudėtis: arbatmedžių hidrolatas, medetkų ekstraktas**, ramunėlių ekstraktas**, šalavijų ekstraktas**, kokamidopropilbetainas, koko-gliukozidas**, emulsinis vaškas**, sezamų aliejus*, karbamidas, vitaminas E**, ksantano guma, kvapiklis**, arbatmedžių eterinis aliejus**, natrio benzoatas, kalio sorbatas, citrinų rūgštis, vitaminas C.

* ekologiški NaTrue sertifikuoti ingredientai

** ekologiški EcoCert sertifikuoti ingredientai

100 ml, 6.43 EU

Kremas nuo spuogų arbatmedžių hidrolato pagrindu visų tipų odai

Poveikis:

• valo odą nuo spuogų bei apsaugo nuo jų atsiradimo;

• naikina odos uždegimą ir paraudimą;

• sutraukia poras ir gerina odos spalvą;

• oda tampa matinė;

• gali būti naudojamas, kaip makiažo pagrindas;

• mažina odos riebalavimąsi.

Reguliarus kremo naudojimas puoselėja odą. Kremas nuo spuogų lengvai įsigeria, nepalieka riebios plėvelės.

Mano nuomonė

Kremas yra tokio pat nuostabaus močiutės mėtų kvapo. Labai greitai susigeria į odą - tikriausiai greičiausiai iš kiek teko naudoti. Sudėtis kaip ir pirmos priemonės - ideali, tad turėtų tikti net jautriai odai. Įsigėrus kremui veido oda tampa truputį matinė. Man norėtųsi daugiau matiškumo. Kadangi kremukas lengvas, tikrai tinka prieš makiažą. Tai tikrai geras pasirinkimas vasarai, lengvai beriamai odai, bet su rimtesne akne šis kremas nesusitvarkys, arba poveikio reikės laukti labai ilgai. Siūlau labiau naudoti kaip prevencijai, o ne aknės gydymui. Bet kokiu atveju siūlau pasižiūrėti, ką siūlo Saflora, nes ši kompanija turi tikrai vertų dėmesio produktų, kurių neturi niekas kitas.

Naudojimas: nusiprausus veidą, kremą nuo spuogų tepti du kartus per dieną, ryte ir vakare.

Sudėtis: arbatmedžių hidrolatas, medetkų ekstraktas**, ramunėlių ekstraktas**, šalavijų ekstraktas**, sezamų aliejus*, karbamidas, simondsijų aliejus*, vitaminas B3, emulsinis vaškas**, vitaminas E**, natrio citratas, pieno proteinai, ksantano guma, guaro guma, magnio stearatas, kvapiklis**, cinko PCA, natrio benzoatas, kalio sorbatas, citrinų rūgštis, vitaminas C.

* ekologiški NaTrue sertifikuoti ingredientai

** ekologiški EcoCert sertifikuoti ingredientai

30 ml, 5.50 EU

LINKSMIAUSIA DALIS - KONKURSAS

Išsirink vieną iš šių natūralių produktų, ir laimėk jį pirmadienį. Facebook konkursas čia.

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page