top of page

Skincode paakių želė


SKINCODE JAUNINANTI PRIEMONĖ GLEŽNAI PAAKIŲ ZONAI

Be paakių kremo galima išsiversti naudojant neriebų dieninį kremą, bet reikia suprasti, kad želė susigeria greičiau į plonytę paakių odą. Taip pat turiu pripažinti, kad man daug svarbiau yra paakių kremas ar gelis, nei veido. Mano veido oda šiuo metu spindinti ir be problemų, tačiau paakių zona reikalauja nuolatinio drėkinimo. Galiu nenaudoti veido kremo, nes odos netraukia, tačiau paakius drėkinu du kartus per dieną, nes jei tik šią zoną apleidžiu, tuoj pastebiu kol kas dar mažytes raukšleles. Jos manęs nejaudina - natūralu, kad oda sensta, mimika irgi turi labai daug įtakos. Mūsų gyvenimo būdas pirmiausia pasimato gležniausiose odos plotuose - tokia yra paakių zona.

Skincode paakių želė visiems odos tipams sudėtyje turi CM - Glucan, išskirtinai naudojamo Skincode kosmetikoje, kuris ramina, regeneruoja, apsaugo ir atstato prarastą drėgmę. Provitaminas B5 drėkina ir veikia priešuždegimiškai. Hamamelio ekstraktas veikia taip pat, tačiau svarbu žinoti, kad nuo jo gali jaustis tempimo pojūtis. Hialiurono rūgštis padeda išsaugoti odos drėgmę, o osmotinis kompleksas ramina ir giliai drėkina. Tokia turtinga yra šios želės sudėtis. Reikia naudoti, kaip minėjau, ryte ir vakare švelniai įtapšnojant bevardžiu piršteliu. Galima prieš tepant palaikyti šaldytuve - paburkę paakiai atsigaus.

Rezultatas? Man svarbiausia, kad šioje zonoje būtų užtikrinta odos drėgmė. Paakių oda naudojant šį kremą atrodo sveika ir stangri, raukšlelės mažiau pastebimos. Želės reikia nedaug, tad užtenka ilgam. Patariu ir Tau nepamiršti gležniausios veido odos, o veido priežiūrai rinktis aukščiausios kokybės produktus. Kaip jau matei, mano grožio spintelę užkariavo šveicariški produktai. Jie dovanoti, tačiau kai baigsis, būtinai pirksiu ir pati. Brangoka, bet verta.

Kas mus palepins, jei ne pačios save?

Pirkti: Kristiana ir Kosmada

Kaina: 30 EU

Tūris: 20 ml

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page