top of page

GOSH tušai


APIE GOSH AKIŲ TUŠUS

Ilgos, tankios blakstienos yra kiekvienos svajonė, tačiau jei neturi storų tankių plaukų, nebus ir svajonių blakstienų. Tokią tiesą jau seniai suvokiau. Blakstienų trūkumą man kompensuoja priauginamos arba priklijuojamos blakstienos, tačiau natūraliai jos atrodo tik vakare. Ką renkuosi kasdienai? Ogi kaip visos - blakstienų tušą, tačiau iki šiol ieško to pačio pačiausio. Gal ieškau neįmanomo? Kol kas geriausią įspūdį paliko PUPA ir GOSH blakstienų tušai. Šiandien apie GOSH tušus plačiau.

Turiu tris akių tušus: naujuosius EXTREME ir NO LIMIT LASH, bei rudens/žiemos kolekcijos CRAZY VOLUME. Pradedam nuo šio.

GOSH CRAZY VOLUME MASCARA. Tiek šepetėlis, tiek efektas yra identiškas EXTREME MASCARA. Tiesūs šepetėliai su tankiais šereliais gerai užkabina blakstienas, tačiau geriausiai tinkami viršutinėms. Apatinėms teks ieškoti tušo su trumpesniais šereliais. Tušas ilgai nesensta: netirštėja ir nesušoka gumuliukais. Tai būdinga visiems GOSH tušams. Blakstienos įgauna vidutinės apimties, tolygiai pasidengia, kiek pailgėja. Spalva anglies juodumo. Geras tušas, tik nepatinka rožinė rėkianti tūbelė su milžinišku užrašu. Kartočiau.

GOSH EXTREME MASCARA. Jei tušas būtų CRAZY VOLUME MASCARA tūbelėje, net nepastebėčiau skirtumo. Man tai du identiški blakstienų tušai tiek šepetėlio, tiek efekto ir spalvos atžvilgiu. Geras. Kartočiau.

GOSH NO LIMIT MASCARA. Turbūt geriau vertinu ankstesniau minėtų tušų šepetėlį. Šio galiuku galima lengvai išsiterlioti, tačiau lengviau padažyti apatines blakstienas. . Efektas beveik identiškas kaip ir pirmų dviejų. Kartočiau anuos, šio ne.

APIBENDRINIMAS. GOSH blakstienų tušai yra verti dėmesio: puikiai laikosi, netrupa, nesušoka gumuliukais, ilgai nedžiūsta tūbelėje, lengvai nusivalo, yra anglies juodumo. Ne per sausi, bet ir nereikia laukti, kad sutirštėtų, kaip kartais būna. Minusas tas, kad dizainas truputį neskoningos, tušai suteikia vienodai atrodantį efektą. Pliusų daugiu negu minusų, o patys tušai yra vieni iš mėgstamiausių. Tobulas tik Dievas, ar ne?

Pirkti: Eurokos

Kaina: ~10 EU

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page