top of page

Essence skaistalai ir nerealus konkursas!


NEREALUS ESSENCE KONKURSAS FACEBOOK`E

Pirmiausia, Essence nori mano skaitytojas pakviesti dalyvauti konkurse nuostabiam prizui laimėti. Prizas - 2 metrų ilgio gelinių nagų lakų kolekcija... Sek nuoroda ir sėkmės.

ESSENCE SILKY TOUCH BLUSH SKAISTALAI, 20 BABYDOLL (kairėje)

Šie skaistalai yra dažniausiai mano naudojami skaistalai. Turiu kokius penkis rausvus - rusvus atspalvius, ir galiu drąsiai patvirtinti, kad juos nusipirkusi nepasigailėsi. Tą tvirtina ne viena grožio blogerė. Daug dažniau juos naudoju negu super pigmentuotus INGLOT skaistalus, kuriuos lengva padauginti ar ARTDECO, kurie yra daug brangesni, tačiau tokios pat pigmentacijos. Naudojimo dažnumu varžosi su GOSH Giant Blush. Essence Silky Touch Blush skaistalai tapo kasdieniniais mano palydovais, nes dėl padauginimo nereikia sukti galvos, tačiau pigmentacijos pilnai užtenka.

KAIP IŠSIRINKTI SKAISTALUS?

Natūralių šiltų atspalvių skaistalai sušildo mūsų įvaizdį, o šaltų atspalvių skaistalai paverčia mus ledo karalienėmis. Natūraliausiai atrodo kreminiai skaistalai. Rožiniai atspalviai yra tinkamiausi šviesiai odai, persikiniai ir rusvi - tamsesnei.Aš renkuosi tik šiltus atspalvius, nes visai nenoriu atrodyti griežta.

Vakarėliui renkamės ryškesnius skaistalus, o šviesesnių tonų ir spalvų skaistalus paliekam dienai. Darbui renkamės šaltesnius atspalvius, o romantiškam pasimatymui - šiltus, dažniausiai rožinius. Žiemą imam taip pat rožinius, lengvus raudonus atspalvius, o vasarą mėgstamiausi turėtų būti tie patys visų mėgiami persikiniai ir kiti šilti skaistalai.

Skaistalus geriausia rinktis pagal veido odą:

Jei oda šviesi, rinkis švelnius rožinius, lengvai rausvus atspalvius,

Jei oda kiek įdegusi, tepkite blyškios rožinės, koralų, gelsvai rudos spalvos skaistalus;

· vidutinė ir tamsesnė, rinkitės ryškiai rožinius, raudonus ir koralų spalvų skaistalus;

· stipriai įdegusi ir tamsi, skaistalai turi būti gelsvai rusvi.

APIBENDRINIMAS

Silky Touch Blush yra vienas iš geriausių Essence produktų, kartu su Make My Brows Wow rinkinuku, XXXL lūpų blizgiais ir kitais, mano kasdien naudojamais produktais, kurių yra tikrai ne vienas ir ne du. Nežinau, kiek tiksliai atspalvių šie skaistalai turi, tačiau pasirinkimas tikrai gausus. Bent jau mano kosmetinėje:) Skaistalai pigmentuoti kaip tik tiek, kad neatrodo per mažai, bet ir nebaisu užsitepti per daug. Švelni šalto atspalvio rožinė spalva Babydoll veidą daro gaiviai atrodantį ir mergaitišką, tačiau ne per mielą. Patinka apskritimų įspaudai skaistaluose.

Pakuotė standartinė plastikinė, be fantazijos, bet ir brangesnės kompanijos tokias renkasi. Kažkiek atsinaujinęs užrašas. Dar nesu sudaužiusi nei vienos panašios pakuotės.

Labai geras pasirinkimas nemėgstančioms išlaidų kosmetikai. Galima pasiimti kad ir visus pageidaujamus atspalvius, tačiau žinau, kad pvz., Airijoje Essence kainuoja brangiau nei pas mus. O dar skundžiamės, kad po Euro įvedimo viskas pabrango.

Rekomenduoju Tau, o Tu nepamiršk ir draugės.

Kaina: ~2 EU

Pirkti: Eurokos ir Drogas

Skaityk daugiau:

Essence

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page