top of page

PUPA Like a Doll fluidas


PUPA LIKE A DOLL FLUIDAS TOBULAI NATŪRALIAM VEIDUI

Nude look. Štai ką žada mums šis fluidas. Ilgai nevargindama pasakysiu, kad šį makiažo pagrindą įrašiau į privalomų turėti makiažo pagrinadų sąrašą, kartu su drauge PUPA Active Light, profesionaliais Bobbi Brown Long-Wear Even Finish Foundation SPF 15, Make Up For Ever Face&Body fluidu, profesionalią kokybę ir natūralumą užtikrinančiu Make Up Factory CC Foundation ir visiems prieinamą Catrice Skin Illusion (iš pigesnių operos).

Pliusai? Prieš naudojant PUPA fluidą, kaip ir bet kurį kitą fluidą, kurį turi, reikia suplakti, nes formulė turi aliejaus. Jis jaučiasi ką tik veidą padengus pudra. Dėka tokios formulės fluidas ant veido pasidengia ypač lengvai, o veido oda įgauna sveiką išvaizdą. Išbandžiau fluidą po nemiego naktų, kurių yra pilna mano darbe, tad galiu pasakyti, kad kolegos vyrai sako, kad ryte atrodau visai nepavargusi ir išsimiegojusi. Visa tai dėka šio fluido, tačiau paslaptį žinau tik aš. Na ir Tu dabar. Taigi - nuovargio žymių kaip nebūta, tačiau veidas atrodo labai natūraliai. Lengvas - vidutiniškas maskavimas. Galiu matyti savo strazdanas. Išlieka apie 12 val. Tinka visiems odos tipams? Priklausomai nuo sezono.

Minusai? Pradedant tepti atrodo, kad fluidas kiek skystokas ir, kad sunkiai įsigers į odą, nes turi riebaliuko, tačiau taip smagu tepti, kad kaži, ar jis galėtų netolygiai pasiskirstyti ant veido. Susigeria akimirksniu, o veidas lieka švelnut švelnutėlis. Iš pradžių atrodo, kad nereikia net kompaktinės pudros, tačiau visgi nusausinti šiek tiek T zoną reikia.

Fuido kvapas man primeną daug lengvesnę The Body Shop Extra Virgin Minerals makiažo pagrindo kvapo versiją. Labai gerai, nes aną kvapą sunku apkęsti. Čia jis vos vos, tačiau tikrai nėra vienas iš mano mėgstamiausių kvapų. Gal kažkam ir kvepia, tačiau man - ne.

Išvaizda? Stilingas buteliukas. Stikliniai buteliukai yra vieni iš mėgstamiausių, o dozatorius, panašus į pipetę gan patogus. Kartais ta pipete pudrą tepu tiesiai ant veido, kartais - ant šepetėlio. Visada nutaikau reikiamą kiekį, bet turiu ir patirties. Ne visoms tai gali būti lengva. Sunku numatyti, ar likusią mažą dalį eis lengvai iškrapštyti, bet kad pudra skysta, tai gal viskas bus gerai?

Pirkčiau dar? Tikrai pirksiu. Veiod oda su fluidu atrodo tobulai, lyg niekuo nepadengta ir neapkrauta, graži ir švelni it persikiukas. PUPA Active Light paliko dar geresnį įspūdį, bet apie tai - kitą kartą.

VIDEO SU GIORGIO FORGANI - NATŪRALUMO IR GAIVUMO EFEKTAS SU PUPA

Pirkti: Kristiana ir Kosmada

Kaina: pilnos talpos kaina ~20 EU

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page