top of page

Kapučino muilas iš Muilo namų


ŠVEIČIAMASIS MUILAS SU KAPUČINU IR JOGURTU

Kaip nemėgstu kalbėti apie man nepatikusią kosmetiką, taip mėgstu kalbėti apie šiuos rankų darbo natūralios sudėties muilus, kurie yra dažnas pirkinys mugių mėgėjų pirkinių krepšeliuose. Šiandien kalbamės apie dar vieną Muilo namų muiliuką. Labai smagu, kad yra nemažas šveičiamų muilų pasirinkimas, nes jie - mano mėgstamiausi ir labiausiai verti įsigyti. Jei kenti nuo nugaros spuogų - gal dar neturi šveičiamojo muilo?

Kapučino muilas - muilas su kava ir natūraliu jogurtu. Skamba skaniai? Tikrai taip. Ar man jis patiko? Taip, ir beveik baigtas! Gerai, kad dar turiu šveičiamąjį muilą su gintaru - taip pat šios muilų manufaktūros. Kava padeda pašalinti negyvas odos ląsteles, o kai kas net mėgsta šveistis jos tirščiais. Man tokia mintis niekada nekilo, nes šveistis muilu daug smagiau - vonia lieka beveik švari. Jogurtas saugo odą nuo išsausėjimo, ją puoselėja ir drėkina. Dėl tokios muilo sudėties oda tampa itin švelni. Naudojimas: vieną du kartus per savaitę nušveisk kūną. Nenaudok veidui, nes kavos dalelės per šiurkščuis.

Sudėtis: saponifikuoti palmių aliejus, saulėgrąžų aliejus, kokosų aliejus, natūralus jogurtas, kava, aguonos, eterinių aliejų kompozicija, Citral*, Benzyl Benzoate*, Limonene*. * eterinių aliejų sudėtinės dalys.

Svoris: ±100g*

*Muilai yra pagaminti rankomis, todėl svoris gali nežymiai svyruoti apie ±10g.

Kadangi visi muilai yra rankų darbo, išvaizda ir spalvos gali skirtis nuo pavaizduotos nuotraukoje.

Pirkti: Muilo namai

Kaina: 4 EU

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page