top of page

Kelionės body must-have


KELIONĖS BODY MUST-HAVE

Ryt vakare traukiniu pajudėsiu į Vilnių. 4,5 val. Ar gi čia daug? Aišku daug, bet aš jau susitaikiau su ta mintimi. Po darbo būsiu nemiegojusi, tad tą tikiuosi padaryti traukinyje. Visada juokiuosi prisiminusi, kaip gyvendama Italijoje netyčia sustabdžiau traukinį. Keliavau naktį. Įeinu į traukinį, ieškau kupė, o ten jau visi seniausiai sumigę. Bandau surasti, kur įjungti šviesą, kažką apčiuopiu, palenkiu žemyn... Cha cha, teko daug atsiprašinėti. Tikiuosi šį kart nieko nenutiks.

Iš anksto susidėjau daiktus. Viskas sudėta kaip visada - svarbiausia, kad būtų mini dydžio, universalu ir reikalinga. Trys pagrindiniai kriterijai. Tad ką imsiu porai dienų į Vilnių?

ANTIPESPIRANTAS

DOVE ANTIPESPIRANTAS INVISIBLE DRY. Šiuo metu naudoju dar ir pudros kvapo antipespirantą. DOVE antipespirantai man tinka. Invisible dry kvapas neįpatingas, o štai pudra kvepiantis yra kažkas tokio. Kvepia kaip tikra vaikiška pudra, tad daug kam sukels įvairių asociacijų. Svarbiausia, kad apsaugo nuo blogo kvapo apie 12 val. Tikrai ne 24 ar 48. 12 irgi gerai. Gerai, kad užima mažai vietos, nesunkus ir patogus pagriebti. Minusas būtų, kad nėra natūralus (kam aktualu).

MICELINIS VANDUO

RASA MICELINIS VANDUO CLEAN EFFECT. Tai mano mėgstamiausias micelinis vanduo, nes yra neutralaus kvapo, nedirgina akių ir odos, gražaus dizaino buteliukas, yra su pantenoliu ir alantoinu. Vadinasi, ramina ir minkština odą. Labai patinka. Išvalo visus paviršinius nešvarumus, todėl nekyla spuogai.

ALIEJŲ MIŠINYS.

NAUJOJI BARMUNĖ ARGANŲ IR MAKADAMIJŲ ALIEJŲ MIŠINYS. Visada imu arba šį mišinį, arba ŠILKINĮ. Kad ir kurį pasiimu, patinka, kad galiu naudoti kūnui, plaukams, veidui, vietoj rankų kremos, plaukų kaukės ar makiažui valyti. Be visa to dar yra natūralus produktas. Jei dar nenaudoji aliejų, turėtum juos po truputį atrasti.

MINI RINKINYS PLAUKAMS

CHI INFRA TREATMENT ŠAMPŪNAS, BALZAMAS IR ŠILKAS. Visada imu arba šitą rinkinuką, arba Enviro glotnių plaukų efektui. Enviro man tinka labiau, kvapas irgi daug malonesnis. Šilkas suteikia ypatingo švelnumo.

MINI RINKINYS KŪNUI

PUPA ICY JASMINE KŪNO PIENELIS IR DUŠO ŽELĖ. Mano mėgstamiausio kvapo kūno priežiūros priemonės. Užima nedaug vietos, yra gražioje kosmetinėje, taupiai naudojasi, tad negaliu neimt į kelionę.

NAGŲ LAKAS IR RANKŲ KREMAS

ANNY NAGŲ LAKAI IR RANKŲ KREMAS SU ŽALIĄJA ARBATA. ANNY nagų lakai greitai džiūsta, spalva ant nagų visada tokia kaip buteliuke, o jis pats atrodo prabangiai, tad net nesvarstau kitų variantų kelionei. Rankų kremas mažytis, stiprina nagus ir labai skaniai kvepia.

BAMBUKINĖ LAZDELĖ

SINCERO BAMBUKINĖ LAZDELĖ NAGŲ PRIEŽIŪRAI. Odelėms atstumti ir nešvarumams pašalinti. Visada po ranka.

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page