top of page

CATRICE All Cover maskuojantis pieštukas


CATRICE COSMETICS ALL COVER STICK 010 NUDE

Žinau, kad Vilniuje šiandien pliaupė lietus. Pas mus ryte irgi, tačiau jau apie pietus maudžiausi ir deginausi Smiltynėje. Taip deginausi, kad dabar sėdžiu visa raudona. Grįžome nuo jūros, tai iškar bėgom pirkti Pantenolio. Niekada nesidegink be apsaugos nuo saulės, nes nors ir atrodė, kad tos saulės yra nedaug, tačiau ji labai ima. O aš šiandien galiu tik pasijuokti iš savęs ir pasimokyti iš klaidų. Beje, šiandien išsimaudžiau tik pirmą kartą jūroje. Labai savim didžiuojuos, nes vanduo išties šaltas. Nepamiršk aplankyti pajūrio šią vasarą, nors atostogauti čia daug brangiau, o paslaugų kokybė irgi daug prastesnė nei užsienyje, o dar ir oras yra nenuspėjamas! Jei rimtai, tai čia apsimoka atostogauti, nebent turite kur nemokamai apsistoti.

Šiandien vakare pakalbėkime apie maskavimo priemones. Man patinka tokios, kurios garantuotai užmaskuoja, yra kreminės konsistencijos ir patogios naudoti. Nepatinka tepti pirštais, o patinka išsukami pieštukai. Lengvai dengianti maskavimo priemonė, kurią dažnai naudoju paakiams yra CATRICE All Cover Stick. Ganėtinai minkšta, todėl abejoju, kad tiktų spuogų ar dėmių maskavimui, tačiau paakių - kaip tik. Jie labai gerai užmaskuojami, tačiau neatrodo apsunkę ar nenatūraliai. Man labai patinka, kad pieštukas išsisuka. Priemonė labai lengvai pasiskirsto paakių zonoje, tik nepamirš vėliau jos lengvai papudruoti. Padarius keletą brūkšnelių paakių zonoje, maskuoklį lengva paskirstyti pirštais ar šepetėliu, tačiau man labiau patinka šepetėliu. Gerai nusausinus išlieka visą dieną.

Turiu prisipažinti, kad maskuoklis daug labiau patiko negu Make Up For Ever paakių maskuoklis, kuris, toks vaizdas, nepadaro nieko ypatinga, nors yra labai išgirtas. CATRICE dar turi labai gerą spuogų ir kitų defektų maskuoklį - Camouflage Cream. Atkreipk dėmesį parduotuvėje.

Pirkti: Eurokos, Drogas

Kaina: ~3 EU

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page