top of page

Apie Make up Factory


PRISTATAU ŽENKLĄ

Angliškas įrašas kiek trumpesnis, o lietuviškai išsiplėčiau:)

Visai neseniai šis dekoratyvinės kosmetikos ženklas man buvo mažai pažįstamas, nors ir daug domiuosi kosmetika. Į rankas pakliuvo gražus bukletas su įdomiai pateikta informacija. Nustebau sužinojusi, kad tai vokiečių kompanija, bei keli kiti faktai.

MAKE UP FACTORY - TARP PUSIAU SELEKTYVINĖS IR SELEKTYVINĖS KOSMETIKOS

Pirmiausia, įdomu buvo sužinoti, kad Make up Factory yra kosmetikos ženklas, sukurtas sąmoningai moteriai. Sąmoningas pirkėjas yra svajonių pirkėjas daugeliui kosmetikos kompanijų, nesvarbu, jos taikosi į masinę, selektyvinę ar pusiau selektyvinę rinką. Ką reiškia sąmoningas? Toks, kuris užėjęs į parduotuvę jau žino ko nori, kur eiti ir ko klausti. Jis jau turi sukaupęs žinių bagažą, tačiau visada nori sužinoti daugiau. Svajonių svajonė kosmetikos konsultantėms, kurios pačios ne visada turi pakankamą žinių kiekį, nes kaip ir visose srityse, taip ir čia - reikia pašaukimo.

Selektyvinė kosmetika nėra Essence ar Catrice (masinė kosmetika), kur pirkdama savęs galiu neriboti - imu ko širdis geidžia. Jai reikia pataupyti, o kartu ir turėti daugiau žinių, kad išsirinktum tai, ko reikia pageidaujamam rezultatui pasiekti. Mokame ne tik už vardą, bet ir naujausių technologijų intervenciją į gaminimo procesą. Dar yra pusiau selektyvinė kosmetika (PUPA, Nouba, BeYu, Artdeco), kuri siūlo profesionalią kokybę už daugeliui (bet tikrai ne visiems) prieinamą kainą. Jai taupyti gal ir labai ilgai nereikės, tačiau žinių vis tiek turėtų būti pakankamai. Apie profesionalią kosmetiką (Bobbi Brown, MAC, Make Up International, Make Up Atelier Paris, Clinique), kuri taip pat priskiriama selektyvinei kometikai šiandien nekalbame.

Make up Factory save priskiria prie pusiau selektyvinės ir selektyvinės kosmetikos, ant mano turimo bukleto užrašyta didelėm raidėm HIGH END. Mano turimi kosmetikos produktai (lūpų blizgis, šešėliai, kosmetinė, bronzinanti pudra ir t.t.) nekelia abejonių, kad ji tokia ir yra. Tinka ir profesionaliam makiažui, bet ir drąsu pasakyti vyrui, kiek kainavo.

Kompanijos produktais prekiaujama tik aukščiausios klasės kosmetikos parduotuvėse, tokiose kaip mūsų Kristiana. Pirkėja dažniausiai yra verslo moteris nuo 30 iki 45 metų, žinanti ko nori, ir atverianti piniginę tik tiems prekių ženklams, kurie atitinka jos lūkesčius. Kitaip tariant, turi ir pridėtinę vertę, stiprų sukurtą įvaizdį, kuris išreiškia pačios moters požiūrį į gyvenimą. Tokia moteris, kaip gali numanyti, akcijų neieško, verčiau ieško stilingų pakuočių ir tendencijas atitinkančių prekės produktų, kurie išreiškia jos individualų stilių, o kartu ir žino, kad įsigytas daiktas bus kokybiškas. Tegyvuoja individuali išraiška per tai ką perki (todėl toks populiarus Apple)!

Pateikiu keletą man įdomiais pasirodžiusių faktų apie Make up Factory. Ar juos žinojai?

5 ĮDOMŪS FAKTAI APIE MAKE UP FACTORY

1. Make up Factory kosmetikos kompanija sukurta 2005 metais Vokietijoje kaip dalis ARTDECO kosmetikos grupės.

2. Kompanijos produktai parduodami daugiau nei 40 šalių kosmetikos parduotuvėse.

3. Kompanija turi apie 500 išskirtinės tekstūros ir aukščiausios kokybės produktų.

4. Įdomu tai, kad Lietuva buvo viena iš pirmjų šalių, kuriose buvo pristatytas šis prekės ženklas 2005 - 2006 metais.

5. Visi produktai yra patikrinami, ar dera su oda, todėl net moterys, turinčios jautrią odą, gali naudoti kompanijos kosmetikos produktus.

ŽIŪRĖK VIDEO APIE DŪMINĮ MAKIAŽĄ SU MAKE UP FACTORY

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page