top of page

The Body Shop Honey bronzantas


THE BODY SHOP HONEY BRONZINAMOJI VEIDO ŽELĖ

Ką tik išgirdau per radiją, kad šiuo metu paprastos asmenukės jau nemadingos. Radio centras teigia, kad dabar asmenukės madingos tik su kebabu rankoje ar burnoje. O dabar grįžtam prie rimtesnių temų.

Bronzinė veido želė iš pradžių gali kiek išgąsdinti savo tamsiai rudos spalvos skysta konsistencija, tačiau tai tik pirmas įspūdis. Lengvai padirbėjus pirštais (tapšnojam tapšnojam, ir vuolia), priemonė tapo nepamainomu vasaros palydovu jau po pirmo panaudojimo. Jei nemėgsti dekoratyvinės kosmetikos, kuriai reikia makiažo šepetėlių, tai čia turėtų patikti, kad viską gali padaryti pirštais. Priliečiu ne tik skruostus, bet ir smilkinius, lengvai pereinu plaukų augimo linija. Pati matai, nuotraukoje apačioje į akis nekrinta, todėl atrodo labai natūraliai.

Skystas bronzantas yra daug geriau nei pudrinis, nes be bronzinančių ir drėkinančių savybių, dar suteikia lengvą glow efektą. Sultingai ir todėl jaunai atrodanti oda yra garantuota. Siekiančioms atrodyti jauniau rekomenduoju tik skystas, kreminės konsistencijos priemones.

Bronzantas brangus, bet užtat ir ant veido atrodo profesionaliai. Įdegio atspalvis yra subtilus, todėl ši želė tinka visiems odos tonams. Sudėtyje yra panaudotas bendruomenių prekių programos medus iš Etiopijos, o tokios ir kitos programos yra The Body Shop skiriamasis kuriamo įvaizdžio akcentas.

Bronzine žele aš netepu viso veido, tik skruostus, ir labai lengvai, nes geriau vėliau uždėti daugiau želės, nei iškart per daug. Nemanau, kad reikia būti vizažo ekspertu, kad būtų galima naudotis šia dele. Kaip tik atvirkščiai - viskas labai paprasta. Skysta želė lengvai skirstosi ant odos, atrodo labai natūraliai. Galima patepti ir kūną , nes kas gi neleis, ir pabronzinti tiek, kiek pageidaujama.

Bronzantas, nors skystas, yra labai pigmentuotas, todėl taupus, ir turėtų užtekti ilgam. Bent vienai vasarai tai tikrai naudojant diena iš dienos. Tutelė patogi. Priekaištų neturiu niekam, o ir kaip galėčiau. Juk produktas tapo mano didžiausiu vasaros numylėtiniu.

Žiūrėk video viršuje, kaip sukurti gražų įdegio efektą.

Pirkti: The Body Shop

Kaina: 19,50 EU

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page