top of page

Skincode 24 valandų apsauga


Nemeluosiu sakydama, kad manęs neveikia šalta vasaros pradžia. Liūdnoka vasara, sakyčiau! Dar sako, šviesiaodžiams visada šalta, ir tai visiška tiesa. Nors ir nėra vasariško karščio, tačiau vistiek dažniausiai rašau lauko terasoje apsigaubusi storu pleduku. Terasa veda tiesiai į upę pavadinimu Akmena, kurią matai nuotraukoje. Gamta yra didžiausias įkvėpimas, tad niekada nebūna, kad neturėčiau apie ką rašyti, ar apskritai nenorėčiau rašyti. O mano namuose ji čia pat.

Nebuvau pavyzdinga blogerė šį mėnesį, nes atrodė, kad lemtis buvo nusiteikusi prieš mano darbą ar veiklą, susijusią su grožiu. Tai interneto niekaip neįveda, tai svečiai įkurtuvių suguža, o kur dar namų jaukumo kūrimas... Gėda buvo dėl neatrašytų laiškų, neaprašytų testavimui atsiųstų produktų, bet blogerio veikla tuo ir žavii: čia jokių įsipareigojimų, o tik visiška kūrybinė laisvė. Nori rašai, nori ne; gali rašyti tai, ką manai, nes blogas yra kaip savi namai, kur darai ką nori.

24 H DE-STRESS COMFORT BALM. Tai daugiafunkcinis drėkinamasis kremas, iš Essentials linijos. Kaip pavadinimas sako, linija apima reikalingiausias odos priežiūros priemones. Man pasisekė - aš turiu Essentials rinkinuką, į kurį įeina viskas, ko odai gali prireikti. Taip rūpintis grožiu daug paprasčiau. Iš pradžių planavau penkių priemonių apžvalgas sutalpinti į vieną įrašą, bet vėliau supratau, kad taip būtų neteisinga. Kokybiški, aukščiausiomis technologijomis pagaminti grožio produktai reikalauja detalesnių paaiškinimų.

Negalvok tik, kad siūlau tepti ir dieninį kremą, kuris įeina į rinkinį, ir šį De-Stress kremą vienu metu. Kadangi į rinkinuką įeina du dienai tinkantys kremai, aš paprastai naudoju Protective Day Cream SPF 12, tačiau kai jaučiu, kad mano oda prašyte prašo daugiau dėmesio, t.y. yra sudirgusi, renkuosi De-Stress. Mano minėto kremai yra labai panašūs, tačiau jis yra skirtas visam kūnui, bet kuriam dienos metui (tačiau neturi SPF), ir ypač neigiamai paveiktai (saulės, vėjo ir pan.) odai, kai tuo tarpu apsauginiai kremai yra skirti naudoti neigiamam poveikiui išvengti.

Apibendrinu:

Nuramina.

Mažina uždegiminius procesus.

Stiprina odos apsauginį barjerą, kuris su amžiumi silpnėja

Apsaugo nuo laisvųjų radikalų, nuo kurių oda atrodo apvytusi ir papilkėjusi kaip pastovėjęs obuolys.

Regeneruoja (atstato) ir maitina.

Kaip supratai, tai intensyviai veikianti drėkinanti ir raminanti priemonė. Puikiai tinka įvairių dirgiklių įjautrintai odai, kurios natūrali apsauga susilpnėjusi. Veikliosios sudėtinės medžiagos ir jų kompleksai, esantys 24H De-Stress Comfort balzamo sudėtyje, padeda nuraminti ir apsaugoti odą, kurios gerą būklę užtikrina kokybiškos pasirinktos priemonės. Sudėtyje yra CM - Glucan, kuris atstato, regeneruoja, apsaugo ir ramina), ir žymioji hialiurono rūgštis, kuri palaiko odos drėgmę, taukmedžio sviestas, kuris drėkina ir gerina odos struktūrą, ryžių krakmolas, kuris veikia kaip antra oda, ir osmotinis kompleksas, kuris ramina ir giliai drėkina.

Sausai, labai sausai ir sudirgusiai odai.

Pirkti: Kristiana ir Kosmada

Kaina: 29,50 EU

Tūris: 50 ml

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page