top of page

Catrice Kaviar Gauche


RIBOTO LEIDIMO CATRICE KOLEKCIJA „KAVIAR GAUCHE“

Prieš pasidalindama informacija ir mano nuomone, noriu pasakyti, kad man ši kolekcija yra nuostabaus grožio. Viskas atrodo idealiai gražu, ir nebūtinai turi būti skirta nuotakos makiažui. manau tai tik idėja, o nuotakoms vertėtų rinktis profesionales priemones, tačiau antrai dienai ar medaus mėnesiui - kodėl gi ne. Kolekcijos priemonės papuoštos neeilinio grožio pakuotėmis, todėl negalėjau nenusipirkti šešėlių paletės, o dar norėjau rutuliukų, tačiau susilaikiau. Skubėkite įsigyti, kol dar yra parduotuvėse.

Užrišk mazgą. Po šių metų pradžioje Berlyne vykusios mados savaitės bei sėkmingo bendradarbiavimo, Kaviar Gauche ir CATRICE vasarą vėl sujungė savo jėgas, kad pristatytų bendrą darbą – naują makiažo kolekciją: riboto leidimo „Kaviar Gauche for CATRICE“, skirtą gražiausiai dienai moters gyvenime. Nuotakos ir tos, kurios mėgsta išskirtinį bohemiškos merginos įvaizdį, gali tikėtis kaip niekada modernaus ir moteriško stiliaus šių metų gegužės-birželio mėnesiais. Tarptautiniu mąstu pripažintas Kaviar Gauche, kuris pasisako už šviesų, avangardišką bei modernų stilių ir šį kartą pristato tobulą, švelnių pastelinių ir kontrastingos pilkos spalvų derinį. Pagrindinis šios kolekcijos akcentas yra Gliding Eye ir Face Palette su šešiomis naujomis šešėlių spalvomis, dviem veido kontūravimo pudromis bei baltu akių kontūro pravedimu. Gėlių nėriniais puoštas įpakavimas įtraukia visus produktus į 2015-ųjų must-have sąrašą.

Kaviar Gauche for CATRICE – Gilding Eye and Face Palette

Meilė. Šešios subtilios akių šešėlių spalvos, įskaitant šviesią alyvinę, moterišką rožinę bei kontrastingą pilką su švelniais atspalviais, tiesiog padės sukurti natūraliai atrodantį makiažą su trupučiu švytėjimo. Šiek tiek matiškumo, šiek tiek blizgesio. Akių šešėliai lengvai naudojami ir maišomi su pakuotėje esančiais šepetėliais. Baltas akių kontūro pravedimas padengtas ant apatinio akies voko ir akies vidinio kampučio vizualiai suteiks didesnių akių efektą. Galiausiai, paletėje rasite tamsią ir šviesią veido kontūravimo pudrą su kuria išryškinsite savo veido bruožus. Baltas įpakavimas su auksiniais gelių nėriniais dar labiau pabrėžia produkto išskirtinumą. Tai brangiausias kolekcijos produktas, kuriam negalėjau atsispirti. Jis jau puošia mano grožio staliuką, tačiau vis galvoju, ar dovanoti draugei, ar pasilikti sau. Manau asiliksiu sau, o apžvalgą skaitysite jau netrukus. Pigmentacija atrodė tikrai nebloga.

Kaina apie: 7,99 eur.

Kaviar Gauche for CATRICE – Blurring pudros perlai

Grožis. Nude (kūno spalvos) ir pastelinių atspalvių pudros perlai nėra vien tik graži

išvaizda, tai grožio suteikiantis produktas. Naudojami su dideliu teptuku, perlai

suteiks tavo odai akivaizdžiai matomo glotnumo. Šviesai atsparūs pigmentai užtikrins

nepriekaištingai atrodantį ir švytintį veidą. Skaidrus įpakavimas su dekoruotu dangteliu

yra tikras perlas ant tavo tualetinio staliuko. Spalva: CO1 Sweet Secret. Tai tikrai nuostabaus grožio produktas, tačiau sunkoka įsivaizduoti, kaip tokie balti pudros rutuliukai galėtų tikti skruostams. Nebent kaip highlighter`is. Suabejojau reikalingumu savo kosmetinėje.

Kaina apie: 4,69 eur.

Kaviar Gauche for CATRICE – Gentle lūpų blizgesys

Taip, sutinku! Su Gentle lūpų blizgesiu suteiksite savo lūpoms švelnią spalvą ir gražų blizgesį tardama lemtingąjį „taip“. Galite rinktis iš dviejų lengvos tekstūros atspalvių – šviesiai rožinės ir persikinės. Suteikite savo lūpoms natūralaus blizgesio ir lengvumo įvaizdį. Spalvos: C01 Butterfly Kiss ir C02 Honey Blossom. Blizgesiai neturi mėginių, bet turėtų puikiai tikti neįpareigojančiam vasaros makiažui. Ar tiktų nuotakos lūpoms? Anejoju.

Kaina apie: 3,59 eur.

Kaviar Gauche for CATRICE – Nagų lakas

Tai pažadas. Šviesiai rožinė, švelni alyvinė, pastelinė persikinė bei šilta pilka – nauja romantiška blizgančių ir ilgai išliekančių spalvų paletė. Šiltas pilkas atspalvis yra tikras kontrastas šioje subtilioje ir išskirtinai moteriškoje kolekcijoje. Spalvos: C01 Butterfly Kiss, C02 Honey Blossom, C03 Love Me Tender ir C04 Cool Wonder. Nuotakoms siūlau rinktis prancūzišką manikiūrą su ryškiais arba blizgiais nagų galiukais. Arbą pasirinkti vieną kitą įmantriau nulakuotą nagą.

Kaina apie: 2,89 eur.

Kaviar Gauche for CATRICE kolekcijos priemonių parduotuvėse jau galite įsigyti. Ieškoti EUROKOS.

KOLEKCIJOS ŽVAIGŽDĖS

MANO PIRKINYS

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page