top of page

PUPA Snow Queen Icy Jasmine


PUPA SNOW QUEEN ICE JASMINE RINKINYS KŪNUI

Kūno pienelis ir dušo želė po 50 ml

Jazminas be abejonių yra mano kvapų favoritas. Jo krūmas lyg ir neišvaizdus, tačiau kvapas toks magiškas, kad traukte trauke prie kaimyno namų, kuriuose kvepia magišku jazminu kvapu. Maži balti žiedeliai gal ir neturi ypatingo grožio, bet nieks nepaneigs - išvaizda dažnai būna apgaulinga. Iš tiesų visos netoliese esančios gatvės šiuo metu kvepia jazminais, taip sukurdamos jaukumo aurą visiems praeiviams. Jazmino mes deja kieme neturime, tačiau jais kvepia mano dušas. Tiksliau - lediniu jazminu.

PUPA Milano ironiškai siūlo atsigaivinti nuo varginančio vasaros karščio. Kažin kaip ten pas italus orai? Ar ir jie kenčia šilumos trūkumą? Kažkaip abejoju, na nebet Šiaurės Italijoje, kur klimatas šiek tiek panašus į mūsų. Kažkada praleistas karščiausias vasaros mėnesis Venecijoje šiek tiek atsirūgo - karštis tikrai buvo varginantis, o dar pridėjus turistų srautus, tas karštis labai gerai įsidėjo galvon. Italijos pasiilgau, bet ne Venecijos, o Ledinio jazmino rinkinukas tuo metu tikrai būtų pravertęs. Prakaitui žliaugiant nori nenori kas pusvalandį ten keliauji į dušą.

Į rinkinuką, pateiktą gražioje, visomis spalvomis žaižaruojančioje kosmetinėje, įeina latte doccia ir latte corpo, abu po mažus 50 ml buteliukus. Kreminės, tirštos konsistencijos, gausiai putojančios priemonės kūno švarai ir drėgmės atstatymui. Gaivus jazmino kvapas (plius bergamonė, žibuoklės, obuolys, muskusas, rožė, gintaras, vieni kitus smagiai papildantys), tinka vasaros dušui, ir ne tik, o tokie praktiški rinkinukai labai patogu keliaujant, tad kur nors važiuodama visada imu ne didesnius nei 50 ml buteliukus. Taigi ir šis rinkinukas jau keliavo su manimi po Lietuvą, kaip ir CHI miniukai plaukams, PUPA ir Make-Up Factory dekoratyvinės kosmetikos miniukai kasdieniniam makiažui, ir Make-Up International miniukai profesionaliam proginiam makiažui. Deja, gaivintis nuo karščio per Jonines neprireikė, bet dar tikiuosi, kad šią vasarą prireiks.

O kokį Snow Queen makiažą siūlo PUPA? Spausk ant nuorodos ir rasi mokomąjį video.

Pirkti: Kristiana

Kaina: ~14 EU

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page