top of page

Eylure blakstienos


EYLURE BLAKSTIENOS KUOKŠTELIAIS

Turiu pripažinti, kad net gi man blakstienų klijavimas yra didelis iššūkis. Kalbu apie ištisines blakstienas ir apie uždėjimą sau. Ar kad esu trumparegė, ar šiaip nelabai tikus, bet man sunku dėti blakstienas primerkus vieną akį. Visai kita istorija yra apie dirbtines blakstienas kuokšteliais. Tikriausiai jas užsidėčiau net gerokai išgėrusi, nes tik paimi kuokštelį, čakšt į juodus Eylure klijus (nusipirkau atskirai Eurokos), pridedi prie norimos blakstienų linijos vietos, ir dirbtinės blakstienos jau vietoje. Jos ir atrodo daug natūraliau negu ištisinės, todėl aaš visom keturiom už blakstienas kuokšteliais, ypač jei klijuojama sau. Dedu aš kelis kuokštelius ant vienos akies ant tušu padažytų blakstienų, tada dar kartą ar du padažau, ir viskas.

Blakstienos kuokšteliais yra privalomos kiekvienai merginai, kuri kartas nuo karto keliauja į vieną kitą renginį. Ypač privalu fotosesijoms. Deja reta iš mūsų gali pasididžiuoti įspūdingomis natūraliomis blakstienomis (mano artimųjų rate konkursą laimėtų draugo, kurį apvesdinome neseniai, sesė; va ten tai įspūdingo grožio blakstienos...), tad įspūdingas gilių akių žvilgnio efektui reikia arba priaugintų, arba priklijuojamų blakstienų.

Blakstienas kuokšteliais klijuodama nenaudoju net pinceto - viską darau pirštais. Aprašymas siūlo klijuoti ant pačių blakstienų, jei norite, kad blakstienos išliktų iki 4 savaičių - tol, kol iškris natūrali. Jei norite tik vienam vakarui, klijuokite ant odos prie blakstienų. Tinka dienos ir vakaro metu. Gali klijuotis iš nešiojančios kontaktinius lęšius. Klijus reikėtų nusipirkti atskirai, nes dažniausiai pridėtų niekas nenaudoja - jie nieko neklijuoja. Rinkinyje esančių nebandžiau.

Rinkinyje yra trumpos, vidutinio ilgumo ir ilgos. Siūlau prie išorinio vieną ilgą kuokštelį ir tris vidutinio ilgumo. Arba vienos vidutinio ilgio ir trys trumpos.

Eylure jau seniai yra bene vienintelės naudojamos dirbtinės blakstienos, nes viskas kokybiška ir stilingose pakuotėse, brangiai nekainuoja ir lengvai prieinama.

Pirkti: Eurokos

Kaina: ~3 EU

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page