top of page

Šaltalankių muilas


MUILO NAMŲ ŠALTALANKIŲ MUILAS

Jau senokai pasakojau apie šiuos muilus. Pamatytumėt, kiek pas mane yra natūralių lietuviškų muilų, ne tik Muilo namų gamybos, tačiau meilė iš pirmo žvilgsnio yra pati stipriausia.

Paskutiniu metu mane buvo apėmusi ir šaltalankių manija. Gėriau jų aliejų (sako, stiprina organizmą ir papildo jį begale reikalingų medžiagų), lūpas tepiau šaltalankių balzamu, o dar ir prausiausi šaltalankių muilu. Liko jau visai nedaug: vieno muilo užtenka mėnesiui - dviems, jei naudosi tik jį. Patiko, kad galėjau naudoti ir dukrai. Bet kuriuos Muilo namų bekvapius muilus visada naudoju ir savo brangiajai Sofijai. Niekada nealergizavo ar pan.

Muile yra 10% šaltalankio aliejaus - manau pats tas. Jis gydo pažeistą odą, aknę, seborėja, nes veikia prieš uždegimiškai.

Karotinodai ir vitaminas E skatina odos gijimą, kas turi namuose mažučių vaikų supras, kaip būtent tokia priemone svarbu plauti vaiko odą. Bet kartu svarbu ir neišdžiovinti odos, kas gali nutikti su nenatūraliais muilas.

Aprašymas dar sako, kad šis muilas padeda spręsti odos su išsiplėtusiais kapiliarais problemą. Kadangi tokios problemos neturiu, komentuoti negaliu. Jei išbandysi, parašyk, ar bent kažkiek pagelbėjo. Detalų apibūdinimą matai nuotraukoje, tad nepatingėk pasiskaityti, jei aktualu.

Jei dar iki šiol atsispyrei šiems muilams, tai ko lauki? Apdovanok save ir kitus maža, bet kokybiška dovana. Pati nepastebėsi, kaip imsi kaupti šių muilų kolekciją kaip aš. Kiekvieną kartą naudodama galvoju, kokie jie nuostabūs.

Pirkti: Muilo namai

Kaina: ~4 EU

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page