top of page

Rožinės gėrybės


ROŽINIS GYVENIMAS

Kartais taip norisi ant akių užsidėti rožinius akinius, valgyti cukraus vatą, skaičiuoti žvaigždes. Kartais atrodo, kad gyvenimas yra toks rimtas, kad net neskanu, tačiau išspjauti negalima. Va tai Tau. Kasdienybę pašviesinti padeda ryškios spalvos kosmetinėje, o ypač rožinė. Mano mėgstamiausia yra jos atmaina - fuksijų spalva. Šiandien kviečiu pasidairyti, kokios rožinės gėrybės puošia mane ir kuo man jos patinka ar nepatinka.

LEE STAFFORD PLAUKAMS BLIZGESIO SUTEIKIANTIS PURŠKIKLIS

Turiu jį visą amžinybę, bet ką padarysi, kad plaukų priemonė kelia pretencijas tik į šventinį panaudojimą, o kasdienai naudojant plaukai greičiau susiriebaluoja. Todėl nueini į renginį, bet žinai, kad ryte tikrai plausi galvą. Šiaip purškiklis yra nuostabus, nes plaukai tikrai DAUG labiau blizga. Ar pirkčiau dar kartą? Tikrai taip.

CHINA GLAZE ROŽINIS NAGŲ LAKAS

Jei neklystu, China Glaze priklauso profesionalų kategorijai, todėl ir tikiuosi iš jo daug. Senokai pirkau, senokai ir naudojau. Nagų lakas kaip lakas, tačiau kažkodėl netraukia jo naudoti. Gal ANNY išlepino savo gražiu kvadratiniu buteliuku, kad jau nesinori kitokių formų. Laiko kelias dienas. Šiaip tikrai geras nagų lakas. Ne veltui China Glaze taip mėgstas manikiūro specialistų.

ARTDECO CERAMIC NAIL LAQUER

Dar vienas senokai naudotas nagų lakas. Dar visa laimė, kad man nagų labai beveik niekada nesudžiūsta. Patinka man jo teptukas, tačiau pats nagų lakas galėtų būti ne toks tirštas. Abejoju, ar dar kartą pirkčiau, nes radau geresnių.

MAX FACTOR NAGŲ LAKAS

Gal ir labai rožinis, labiau violetinis, tačiau vistiek įpaišiau į kompaniją. Na nagų lako blizgesys ir spalva yra nuostabūs, bet mano nuomone Max Factor apskritai neturėtų gaminti nagų lakų. Laiko apie dvi dienas, todėl aš jo nemėgstu. Labai mažas kiekis, pagal jį kaina per aukšta, o paties lako kokybė jos tikrai neatitinka. Nerekomenduoju ir daugiau neperku.

MAYBELLINE COLOR SENSATIONAL LIP GLOSS

Kaip man patiko šie lūpų blizgesiai žiemą. Jie buvo labai smagus atradimas, tik vieną atidaviau anytai, kitą kažkur nukišau, o oranžinio taip ir nenusipirkau. Šis nuotraukos gyventojas turi labai malonų kramtomosios gumos skonį ir kvapą, labai malonus ant lūpų. Spalva pritrenkiančiai graži. Kaina irgi prieinama. Tikrai pirkčiau.

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page