top of page

Make-Up International


PROFESIONALIAM MAKIAŽUI

Profesionalius produktus naudoti yra tikras malonumas. Jei galėčiau sau tai leisti, mano kosmetinėje ir vonioje tikriausiai neliktų neprofesionalių produktų. Negaliu, ir ne tik dėl aukštesnės tokios kosmetikos kainos, o dėl to, kad profesionalūs produktai paprastai nėra skirti kasdienai. Jie pasižymi ilgu laikymu, todėl ir didele konservantų gausa (natūralistės laikosi atokiai), sunkiu nusivalymu, daugiau nei 70 % pigmentacija (kai prekybos centrų ir selektyvinė kosmetika sau leidžia iki 40 % pigmento panaudojimo). Matai, kasdienai tokia netinka. Ypatingoms progoms visada renkuosi tik profesionalią kosmetiką, nes žinau, kad su ja atrodysiu taip, kaip ką tik išėjusi iš grožio salono. Ji retai apvilia, užtat ir brangiai kainuoja. Visada siūlau turėti ne mažiau 50 % profesionalios kosmetikos. Jai pataupyti verta, nes naudojasi ilgai, o rezultatas ant veido ar kūno visada labai džiugina.

MANO MAKIAŽAS SU MAKE-UP INTERNATIONAL

Šį mėnesį džiaugiausi galimybe kurti makiažus su profesionalia Make-Up International kosmetika, kuri man iki tol buvo visai negirdėta. Darydama makiažą sau prisiminiau savo didelį norą įsiliet į profesionalių vizažistų gretas. Sertifikatas yra, bet laiko dirbti nėra.

Pirmoje nuotraukoje matote mano akių ir lūpų makiažą, kuriam naudota:

Akims:

Autumn matinis šešėlis (V ir antakiams)

Pink Jazz mėtinis šešėlis (skani spalva)

White Ice šilkinis šešėlis (priekyje ir po antakiu)

Lūpoms:

Apple Blossom lūpų dažai

APIE KOMPANIJĄ IR PRODUKTUS

Ačiū kompanijos atstovams, kad turiu galimybę naudoti ne tik visiems žinomus profesionalius produktus. Make-Up International dekoratyvinė kosmetika iki mūsų atkeliauja iš Anglijos, ir kaip supratau bendraudama su šios kosmetikos atstovais, ji jau puikiai žinoma mūsų vizažistams, jie su malonumu ją naudoja ir rekomenduoja kitiems, o aš puikiai suprantu truputį atsilikau, bet pasivijau.

Kokybiškus produktus gaminanti kompanija skaičiuoja jau trečiąją dešimtį metų. Jų lūpų dažai, šešėliai,skaistalai išsiskiria iš daugumos makiažo priemonių savo unikalia istorija ir patirtimi kino ir televizijos industrijoje, kaip teigia atstovai Lietuvoje. Mažiau dėmesio skirta pakuotės kūrybai ir reklamai, ir tai manęs nestebina, nes jau ne pirmą kartą susiduriu su profesionalia kosmetika ir paprastu jų įvaizdžiu. O dėl reklamos, tai labai geram produktui jos paprastai nelabai nereikia. Iš lūpų į lūpas.

Priemonės iš tiesų kalba pačios už save, tad visai nebūtina rėkti, koks geras esi. Spalvų gama didelė, su produktais (bandžiau šešėlius ir lūpdažius) lengva dirbti, o nuo veido kosmetika nenuvalgoma fotografuojant ar filmuojant, nes stipri pigmentacija ir prisitaikymas prie bet kurios terpės to neleidžia.

Šešėliai yra presuoti ir lengvai pasiima su šepeteliu. Manieji yra skirti testavimui, todėl yra birūs. Juos galima pirkti po vieną, komplektuoti fashion paletę pagal savo profesinius įgeidžius, ar pirkti jau sukomplektuotus. Spalvos ant akių tokios, kaip ir indelyje, todėl naudoti yra vienas malonumas.

Kaip atrodo Make-Up International kosmetika galite matyti mano nuotraukose. Dauguma Make-up International produktų gali būti naudojami įvairiais būdais: pavyzdžiui, aš rudą matinį šešėlį naudoju ir akių, ir antakių makiažui.

Atstovai gali atvažiuoti pristatyti produktus ten, kur Tau reikia. Jie rekomenduoja pirmiausia išbadyti mėginukus, o tada drąsiai pirkti viską, ko norisi.

Pirkti: Veido linija

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page