top of page

Geriausi ARTDECO produktai


POPULIARIAUSI ARTDECO PRODUKTAI

Man patinka suteikti galimybę savo smalsioms skaitytojoms pasižvalgyti po kosmetikos stendus, o ypač toms, kurios neturi tam laiko ar galimybės. Ne visos iš mūsų gyvena didžiuosiuose Lietuvos miestuose, kur viskas po ranka, tad manau tai yra puiki galimybė iš anksto apžiūrėti siūlomus produktus, susipažinti su kainomis (manau tikrai svarbu žinoti, kiek su savimi neštis į parduotuvę), pamatyti naujas kolekcijas bei išgirsti mano rekomendacijas. Esu išbandžiusi tik mažą dalį ARTDECO kompanijos kosmetikos, todėl kliaujuosi ne tik savo, bet ir kolegių - blogerių patirtimi. Kokie yra geriausi jų ir mano naudoti kompanijos produktai? Ką galime rekomenduoti ir kitoms? Į ką atrkreipti dėmesį renkantis grožio priemones iš naujų kolekcijų? Pabandysiu trumpai apžvelgti. Šiandien keliaujam po ARTDECO grožio pasaulį kartu.

ARTDECO PERFECT COLOR LŪPŲ DAŽAI

Aš jų nesu bandžiusi, tačiau išbandė O Jei Noriu Dar?, ir įtraukė juos tarp geriausių 2014 metų produktų. Blogerė, išmėginusi raudoną lūpdažio spalvą, teigia, kad nors šiems lūpų dažams ir reikia preciziškumo, tačiau rezultatas vertas pastangų. Ant lūpų produktas atrodo nuostabiai, gali pasižiūrėti nuorodą pati. Blogerė garantuoja jų kokybę, taip pat teigia, kad lūpų dažai ant lūpų laikosi gana gerai, yra malonios kosistencijos, ir net gi per mažos kainos, negu yra jos verti! Tai bent! Toks pasakymas tikrai nuginkluoja.

ARTDECO SKAISTALAI

Neminiu konkrečios kolekcijos skaistalų, nes kiekviena kolekcija turi savo žvaigždę! Kompanija daug dėmesio skiria estetiškam skaistalų pateikimui, jų pakuotės dizainui, idėjai, todėl visada pasirodžius naujai kolekcijai savo dėmesį pirmiausia kreipiu į juos. Pavasario skaistalai viliojo rožine gaiva, o naujausia kolekcija Here Comes The Sun turi nuostabius Sunshine Blush, kurie yra būtini vasaros makiažui. Kaip visada - trispalviai, geros pigmentacijos ir su įspaudu. Šį kart vasaroti kviečia saulės ženklas.

ARTDECO ŠEŠĖLIAI

Aš jau skyriau visą įrašą šios kompanijos šešėliams, todėl tik noriu pakartoti, kad jie yra mano labiausiai rekomenduojamas kompanijos produktas, nes kokybė yra profesionali, o įvairovė beribė. Skaityk visą įrašą, kad sužinotum visus siūlomus šešėlių tipus.

Naujausios kolekcijos šešėliai kviečia puoštis žemės spalvos blizgiais šešėliais. Aš jau apžiūrėjau visą naują kolekciją parduotuvėje, tik negalėjau padaryti nuotraukų, tačiau galiu pasakyti, kad pirkdamos rudų atspalvių šešėlius niekada neprašausime: jų panaudojimo būdai yra beribiai. Galima naudoti net gi vietoj skaistalų ar lūpoms. Blizgūs šešėliai labiausiai tinka vasarai ar vakarui. Geros pigmentacijos ir subtilaus blizgesio.

ARTDECO HIGH DEFINITION MAKIAŽO PAGRINDAS

Dar vienas mano išbandytas ir labai patikęs kompanijos produktas. Deja, savo šviesiai oda tinkamo atspalvio taip ir neradau, tačiau jei rasi Tu, tikrai vertėtų įsigyti. Arba pirkti dvi spalvas ir maišyti. Veido oda su juo atrodo labai šviežiai, o pagrindas ypač tinka fotosesijoms. Nepriekaištingam mūsų grožiui.

ARTDECO NAGŲ LAKAI

Nepriekaištingos pigmentacijos, lengvai tepasi ir greitai džiūsta. Kompanija gali pasiūlyti įdomių spalvų, tokių, kokių nerasi niekur kitur. Šepetėlis dažniausiai būna didesnis už vidutinį, todėl tepti daug lengviau. Gerai laikosi - apie keturias dienas.

ARTDECO HIGH PRECISION LIQUID LINER

Šiuolaikiškas pieštuko formos akių apvedimas leidžia ne tik juo grožėtis kosmetinėje, bet ypač lengvai panaudoti pagal paskirtį. Kol buvo ypač šviežias, subėgdavo į raukšleles, tačiau po kelių kartų atsiskleidė tik geriausiomis savo savybėmis: itin preciziška varno juodumo linija. Puikus laikymas. Vertas mūsų visų dėmesio. Iki šiol su malonumu naudoju.

ARTDECO ŠEŠĖLIŲ PAGRINDAS

Tai buvo mano pirmasis šešėlių pagrindas, nupirktas dar mokyklos laikais. Jau tada supratau, kaip svarbu šešėliams paruošti stabilų pagrindą, nors apie kosmetiką mažai ką išmaniau. Šiuolaikinis šešėlių pagrindas yra kiek minkštesnės konsistencijos, taip greit nesudžiūstantis. Žodžiu toks, koks ir turi būti šių laikų šešėlių pagrindas, atitinkantis modernios moters lūkesčius. Plius, kaina yra labai gera kaip tokiam produktui. Šešėliai išsilaiko daug geriau, o jų spalvos pasidaro daug intensyvesnės.

ARTDECO CAMOUFLAGE CREAM

Aš šį produktą įtraukiau tarp geriausių 2014 metų produktų, nes visą žiemą šis maskuoklis man itin gerai tarnavo maskuojant nuo nemiegos pajuodusius paakius. Tai yra itin stiprios pigmentacijos maskuoklis, kuris paslepia net didžiausius trūkumus. Užfiksuotas biria pudra laikosi visą dieną.

ARTDECO STENDAS GROŽIO DIENŲ METU

Kol buvo dažoma mano anyta, aš drąsiai apžiūrėjau, kaip gi atrodo specialiai profesionaliam vizažistui paruoštas ARTDECO stendas. Mačiau, kad ir kitų kompanijų vizažistai kartas nuo karto pasinaudodavo didele šešėlių palete, kuri, kaip jau minėjau, tikrai tinka tiek profesionalui, tiek paprastam vartotojui, leidžia sukurti bet kokį makiažą. Išsirink sau gražiausias spalvas. Man gražiausios: 376, 373, 378, 82...

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page