top of page

CHI Enviro plaukų glotnumui


CHI ENVIRO PROFESIONALI PLAUKUS GLOTNINANTI SERIJA

Plaukų priežiūros priemonių bandymas tikriausiai man užtrunka daugiausiai laiko. CHI Enviro skyriau nei daug, nei mažai laiko - visą mėnesį. Iškart galiu drąsiai pasakyti, kad tai yra geriausia, kas galėjo nutikti mano nepaklusniems plaukams. Ne veltui yra teigiama, kad grožio priemones reikia rinktis pagal savo odos ar plaukų tipą. Tikra tiesa. Išbandžiau CHI Silk Infusion linijos produktus, kurie yra vieni iš populiariausių profesionalių kompanijos produktų, tačiau mano patirtis sako, kad kartais verčiau rinktis tai, apie ką nekalbama. Vėliau plaukams pasirinkau Enviro serija, kuri atrodė galėtų tikti. Tiko daug geriau, efektas nustebino net išbandžius begalę plaukų priežiūros priemonių.

CHI Enviro sukurta toms, kurios siekia glotnių plaukų efekto. Mano plaukams tai atrodė neįmanoma. O gi viskas įmanoma su profesionaliomis priemonėmis. Išbandžiau glotninantčius šampūną, kondicionierių ir serumą. Naudojau juos kompleksištai, tačiau net ir naudojant atskirai buvo matomas labai geras efektas.

GLOTNINANTIS ŠAMPŪNAS CHI ENVIRO SMOOTHING SHAMPOO

Pirmiausia nusprendžiau šampūną išbandyti vieną, bet su kitų kompanijų kondicionieriais. Pastebėjau, kad net gi plaukų šaknys, ant kurių netepu jokių priemonių, tapo daug švelnesnės. Naudojant kartu su glotninančiu kondicionieriumi plaukai tampa dar labiau švelnesni, glotnesni, slidūs, blizgantys. galiu vardinti ir vardinti komplimentus. Šampūnas drėkina plaukus, jie taip nesivelia, tampa paklusnūs ir minkšti. Didžiausias komplimentas produktui yra įsigyti naują jo pakaitalą. Tą ir ketinu padaryti, kai tik atsiras daugiau finansinių galimybių. Tinka visų tipų plaukams. Nedirgina galvos odos. Man asmeniškai pradingo anksčiau atsiradęs galvos niežulys. Šampūnas, kaip ir kitos linijos priemonės, yra skirtas prailginti CHI Enviro profesionalios glotninačios procedūros metu suteiktam glotnumo efektui išlaikyti. Procedūra atliekama profesionaliuose salonuose. Įdomu tai, kad šamoūną ant plaukų reikia palaikyti 3 - 5 minutes. Taip visada ir darau. Plaunu du kartus. Šampūnas labai gerai putoja, yra perlų spalvos, nuostabaus kvapo, kurio net nepalyginsi su keistu CHI Silk Infusion.

Kaina: ~19,69 EU

Talpa: 355 ml

GLOTNINANTIS PLAUKŲ KONDICIONIERIUS CHI ENVIRO SMOOTHING CONDITIONER

Plaukams suteikia dar daugiau glotnumo ir žvilgesio, nei plaukus plaunant vien tik su šios linijos šampūnu. Tištas, taupus, ir gražios rožinių perlų spalvos. Kaip jau minėjau, paskutiniu metu viskas kas buvo išbandyta geriausia, buvo perlų rožinės spalvos. Ant plaukų reikia laikyti apie penkias minutes.

Subalansuotas pH padeda prailginti CHI Enviro glotninimo procedūros rezultatą.

Priemonės sudėtyje esantys natūralių vaisių – ananasų, vynuogių ir citrinos ekstraktai apsaugo nuo neigiamo aplinkos poveikio, ramina ir minkština galvos odą bei suteikia plaukams elastingumo.

Serijos veiklieji komponentai:

Hidrolizuotas šilkas – stiprina, apsaugo ir minkština plaukus, užpildo porėtas plauko vietas.

Perlų pudra – regeneruoja, jaunina, apsaugo nuo UV spindulių.

Hidrolizuotas keratinas skverbiasi giliai į plauko korteksą ir jį atstato, didesnės keratino dalys veikia plauko kutikulę, uždarydamos ir sustiprindamos žvynelius.

Kaina: ~20,27 EU

Talpa: 355 ml

GLOTNINANTIS PLAUKŲ SERUMAS CHI ENVIRO SMOOTHING SERUM

Jei dar trūksta glotnumo, suteikto prieš tai miinėtų plaukų priežiūros priemonių, rekomenduoju įsigyti glotninantį serumą. Jis išbaigia glotninimo procesą, suteikia dar daugiau slidumo plaukams. Yra permatomos spalvos ir įprastos aliejukams tekstūros. Labai taupiai naudojasi. Apsaugo plaukus nuo skilinėjimo ir neigiamo aplinkos poveikio. Galima naudoti ir vieną su kitų kompanijų produktais, tačiau siūlau rinktis maksimalų efekto užtikrinimą naudojant visas linijos priemones kompleksiškai.

Kaina: 17,09 EU

Talpa: 59 ml

NUOMONĖ

Anksčiau nepasiekiau glotnių plaukų efekto su jokiomis priemonėmis. Dar kartą įsitikinu, kad problemas reikia spręsti renkantis profesionalius produktus, o nesant problemų tiks bet kas. Plaukų serumo užteks dar ilgam, o šampūną ir kondicionierių, kurie naudojasi ne taip taupiai, teks įsigyti. Mielai sumokėsiu už mano svajonių plaukus: švarius, glotnius, blizgančius ir maloniai kvepiančius.

Pirkti: FAROUK

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page