top of page

Essence gelinis viršutinis sluoksnis


ESSENCE THE GEL NAIL POLISH TOP COAT VIRŠUTINIS NAGŲ LAKO SLUOKSNIS

Aš dievinu Essence nagų lakus taip pat, kaip ir Catrice, GOSH ar ANNY. Tai mano favoritai, ir juos sunkiai kas beaplenkia. Šiandien naktinėdama pasakoju apie gelinį viršutinį nagų lako sluoksnį, kuris mane labai maloniai nustebino. Galvojau, kad tai bus paprastas viršutinis sluoksnis, tačiau jis tikrai nagus daro panašius į nulakuotus geliniu nagų laku, kurį myli visos, išskyrus mane.

KAIP NUIMTI GELĮ???

Trumpa istorija: viena manikiūro meistrė salone mane pamokino nusimti gelį apvyniojus nagus folija viduje mirkant nagus valikliu. Tai buvo mano pirma patirtis tokiu būdu lakuojant nagus (ir paskutinė), todėl patikėjau. Prašau, neklausykit tokių specialisčių patarimų, verčiau keliaukit gelį nusiimti ten, kur užsidėjot, nes kitaip truks kantrybė, nagus teks dildinti juos pažeidžiant. Košmaras. Vaizdelis nekoks.

IŠEITIS YRA

Tokioms kaip aš yra išeitis nagus lakuoti tokiu nagų lakų kaip Essence minėtas: blizga kaip gelinis, laiko kaip paprastas nagų lakas. Na gal viena diena prailgina lako laikymą. Gaunasi storesnis sluoksnis nei įprastai, todėl patarčiau nepersistengti su pagrindiniu nagų laku. Aš išvis lakavau nagus tik vienu sluoksniu, be jokių pagrindų. Ši kompanija turi nagų lakų, kurie ant nagų išsilaiko apie savaitę, tai - labai geras rezultatas, tad pasvarstyk, ar verta išlaidauti ant gelinio lakavimo (nebet turi labai silnus nagus, ant kurių nelaiko joks lakas).

Pirkti: Eurokos ir Drogas

Kaina: ~2,79 EU

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page