top of page

Nepatenkinta pirkimu Feelunique


NEMALONI PATIRTIS PERKANT FEELUNIQUE

Ši istorija yra gana sena, bet buvau tokia įpykusi, kad nusprendžiau atodėti publikavimą kuriam laikui. Kad emocijos nepaveiktų įrašo. Nustojau prikti iš Feelunique prieš kelis mėnesius po to nemalonau įvykio su šia Anglijos internetine parduotuve. Šiandien apie jį Tau ir papasakosiu, nes žinau, kad daugelis lietuvaičių perka iš šios parduotuvės. Nežinau kaip joms sekasi, bet mano patirtis yra neigiama.

Internetinė paduotuvė buvo įkurta 2005 metais ir tapo viena iš sėkmingiausiai dirbančių tokio tipo parduotuvių Europoje. Siuntimas į Lietuvą nekainuoja perkant už sumą daugiau nei 10 svarų (kiek pamenu). Siunčiama visoje Europoje ir ne tik. Prekių pasirinkimas didelis, jos yra originalios. Ten galima įsigyti tai, ko dar nėra Lietuvoje. Man labai patiko pirkti šioje parduotuvėje iki 12/2014, bet nuo tada pastebėjau labai greitą klientų aptarnavimo ir prekių pristatymo suprastėjimą. Gal pas juos pasikeitė valdžia ar aptarnaujantis personalas? Kas įvyko, nesuvokiu, bet iš mėgstamiausios internetinės parduotuvės ji tapo visiškai ignoruojama. Turėjau du užsakymus 2015 metais. Paskutinius.

LĖTAS IR GEROKAI APGLAMŽYTAS SIUNTINYS

Nuotraukose matote paskutinį vasarį gautą siuntinį iš Feelunique. Jame buvo šešėlių paletė, kuri man kainavo apie 46 EU. Tikriausiai gali numanyti, kaip jaučiausi pamačiusi tokį siuntinį pašte. Neregistruotą. Smarkiai pavėlavusį. Puslapis žada, kad siuntinys Lietuvą pasieks per 5 - 10 dienų, bet du mano minėti siuntiniai atkeliavo po daugiau nei 20 dienų nuo užsakymo. Viduje buvo kažkokie porolono likučiai, kiek apgeltę ir apvytę. Meldžiausi, kad tik paletei viskas butų gerai. Kartoninė dėžutė buvo kiek apibraižyta, bet šešėliams viskas buvo tikrai geras. Stebuklas.

KLIENTŲ APTARNAVIMO DARBUOTOJA LIEPIA IŠMOKTI ANGLŲ

El. paštu susisiekiau su klientų aptarnavimo skyriumi, paaiškindama viską, ką ką tik išdėsčiau Tau. Taip pat prisegiau ir nuotraukas, kurias matai. Dar parašiau, kad jei aptarnavimas nepagerės, turėsiu apie tai informuoti savo skaitytojas.

Tą patį vakarą per savo internetinio puslapio sistemą gavau laišką nuo Blankos.

Žinutės detalės (nukopijuota ir netaisyta):

  • NAME Blanka

  • SUBJECT you need to improve your english

  • MESSAGE Hi you really need to work on your english as your english is terrible i can only imagine then you speak english you must sound totally horrible.sorry but then you do blogs its a must to be good in english correct?good luck

  • E-MAIL ciaoragazzi@hotmail.co.uk

Niekada negaunu tokio pobūdžio laiškų, nes jei kam toks grožio blogas nepatinka, tiesiog jis ima ir jo neskaito, taip? Taip pat buvo keistas sutapimas tokį laišką gauti tą patį vakarą kai susisiekiau su Feelunique. Koks sutapimas.

OFICIALUS FEELUNIQUE PAAIŠKINIMAS

Feelunique susisiekė su manimi po savaitės nuo mano laiško. Atsakymas buvo labai malonus, toks, koks ir priklauso save gerbiančiai kompanijai. Tačiau tai jau nebuvo svarbu po Blankos laiško.

Dear Karolina

I am sorry to hear that your order arrived damaged.

As the item left us in perfect condition, I can only presume your order was damaged in transit.

Please advise which item was damaged, the order number and if you would like a refund or replacement sent.

We apologise for the inconvenience caused.

Best regards,

Susanne

KĄ AŠ MANAU APIE FEELUNIQUE

Tai jau nebuvo pinigų grąžinimo ar prekės apkeitimo klausimas. Tai buvo ne anglų gimtakalbės pirkėjos įžeidimas, kuri laiške tikrai padarė kelias klaidas, bet kaip matome vėliau netaisyklinga anglų kalba nesutrukdė klientus aptarniaujančiam personalui suprasti, kas rašoma skunde. Būtų užtekę tik paprasto atsiprašau, ir situacija būtų pasisukusi visai kite linkme. Daugiau tikrai neketinu pirkti tokiame internetinaime puslapyje, tuo labiau, kad skundų paskutiniu metu yra apsčiai. Juos pateikiu nuorodoje apačioje.

Kokia buvo Tavo patirtis su Feelunique?

Skaityk daugiau:

Feelunique nepatenkintų klientų atsiliepimai angliškai

Nepatenkintų klientų atsiliepimai lietuviškai

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page