top of page

Nuvylė iš Essence Brit-Tea


Gal kad oras vis dar nedžiugina, o gal jau šiaip pribrendo reikalas, nusprendžiau pasikalbėti apie tai, kas mane nuvylė iš mano anksčiau aprašytos Essence Brit-Tea kolekcijos. Kad ir kaip mylėčiau Essence kosmetiką, gėrėčiausi daugybe gražių kolekcijų vedamų nuostabių idėjų (dabar nekantrauju išvysti naują Essence Nauti Girl kolekciją) ar džiaugčiausi begale man labai tikusių dekoratyvinės kosmetikos produktų, kurie jau seniai tapo mano mylimiausiais... Visgi net mylimiausi nuvilia. Taip atsitiko su abiem Brit-Tea kolekcijos produktais, kuriuos neseniai nusipirkau.

Graži idėja, patraukli pakuotė ir šnipštas. Brit-Tea illuminating base skaistumo suteikianti makiažo bazė (!) aprašyme apibūdinama kaip makiažo pagrindas, tačiau tai yra bazė. Kur žiūrėjo vertėjas? Ši bazė yra rožinių perlų spalvos. Joje deja nėra šviesą atspindinčių dalelių, kaip žadama. Bent aš jų nerandu. Bazę galima naudoti vieną, prieš makiažo pagrindą arba po, kaip rašoma angliškame aprašyme. Kad ir kokiu būdu naudotum, bazė neduoda jokio efekto. Šiandien naudojau su Bobbi Brown mylimiausiu makiažo pagrindu, o vaizdas buvo ganėtinai kraupus - bazė privertė mane baisiai atrodyti net su juo. Pirmiausia pagrindas jos dėka pasiskirstė nelygiai, antra - atsirado pasausėjusių vietų. Tuo labiau nerekomenduočiau naudoti ant makiažo pagrindo. Net nežinau kaip galima naudoti priemonę - ji makiažą ne pagerina, bet pablogina. Taip pat nepatiko ir kvapas, kuris labai ilgai jaučiasi ir yra nemaloniai saldus. Nerekomenduoju.

Pirkti: Drogas

Kaina: 2,79 EU

Nelabai patiko ir Brit-Tea kolekcijos skaistalai 01 tea-riffic garden party. Pažiūrėti jie labai gražūs - gėlių atspaudai priverčia mano širdį plakti smarkiau. Skaistalai yra trijų spalvų: kreminės ir dviejų rožinių atspalvių. Atrodo lyg ir turėtų būti neblogi: pirkdama jau suklystu retai. Pakuotė patogi, lengvai atsidaro, tačiau patiems skaistalams smarkiai trūksta tik vieno - pigmento. Deja, kad ir kaip stengiausi nuotraukoje Tau parodyti kaip jie atrodo ant veido - nepavyko, nes jų tiesiog nesimato. Bandysiu naudoti vidiniams akių kampams su itin geru šešėlių pagrindu. Rekomenduoju tik kaip gražų daiktą rankinėje. Na o jei nenorit rizikuoti pirkdami iš šios kosmetikos, rekomenduoju rinktis nagų lakus, lūpų priežiūros priemones ir makiažo pagrindus.

P.S. Lipdukas ant skaistalų labai stipriai prilipdytas, tad patingėjau ilgai krapštyti - matosi.

Pirkti: Drogas

Kaina: 3,79 EU

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page