top of page

H&M mada veidui


NUSTEBINO IR PRADŽIUGINO

Šiandien grįžusi ryte po darbo visai netikėtai radau savo elektroninėje dėžutėje H&M pranešimą spaudai, kuriame skelbiama, kad vasaros pabaigoje kompanija Lietuvoje pristatys grožio priemonių liniją. Man nelabai nepatinka dalintis reklaminėmis nuotraukomis, nes jas labiau mėgstu daryti pati, ir pateikti taip, kaip realiai atrodo stendai, bet šį kartą darau išimtį. Pagalvojau, kodėl nepasidalinus su tavim, nes mums juk viskas įdomu, taip? Laiko dar daug, tačiau jei yra galimybė, kodėl nepasinaudojus proga ir neapžiūrėjus, kas mums bus siūloma. Mes norime būti gražios, gražesnės, gražiausios, o naujienos atrodo labai dailiai. Iškart į akis krenta minimalistinis produktų pakuočių dizainas, išraiškingos nagų lakų spalvos, ir džiugina žinia, kad bus atskiros salelės, iš kurių tikiuosi estetiškumo. Apie kokybę kalbėsime vėliau. Kol kas skaitome pranešimą spaudai.

VISAME PASAULYJE

H&M su pasididžiavimu pristato naująją grožio priemonių liniją Lietuvoje. Šios vasaros pabaigoje į atrinktas H&M parduotuves atkeliaus didžiulis makiažo, plaukų, kūno priežiūros priemonių bei kitokių grožio prekių asortimentas. Grožio priemonių pristatymas Lietuvoje yra naujos H&M grožio priemonių linijos pristatymo dalis. Didžiausias dėmesys skiriamas madai, o nuolatos atnaujinamas makiažo priemonių pasirinkimas bus pritaikomas prie sezono įvaizdžių, idėjų ir spalvų. Šios linijos gaminių bus galima įsigyti 900 parduotuvių visame pasaulyje, taip pat ir atrinktose parduotuvėse Lietuvoje.

MADA VEIDUI

Šios prekės yra pristatomos kaip tik tuo metu, kai makiažas yra tapęs kaip niekada svarbia asmeninio – natūralaus, klasikinio ar madingo – stiliaus dalimi. Parduotuvėse atsiras naujos šioms prekėms skirtos zonos, kad pirkėjams būtų paprasčiau eksperimentuoti su vyraujančiomis tendencijomis ir susikurti sau tinkantį įvaizdį.

„Labai džiaugiamės, galėdami H&M parduotuvėse pasiūlyti madą veidui. Tai mums suteikia galimybę būti išradingiems, kūrybingiems ir žaisti spalvomis“, – teigia Sara Wallander, H&M grožio prekių koncepcijos dizainerė.

700 DAILIŲ MAKIAŽO PRIEMONIŲ

Pristatymo metu bus pasiūlyta virš 700 dailiai įpakuotų makiažo priemonių, o kiekvieną sezoną ši linija bus papildoma naujomis bei riboto leidimo spalvų kolekcijomis. Šią grožio liniją taip pat sudarys dvi papildomos kolekcijos: aukščiausios kokybės linija bei Ecocert patvirtintas tvaresnių gaminių asortimentas.

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page