top of page

Didesni geriau


Dideli Cleanic medvilniniai vatos diskeliai

Tikriausiai imsi ir pagalvosi, kodėl turi skaityti dabar apie kažkokius vatos diskelius ir taip gaišti savo itin brangų laiką. Juk vatos diskeliai tikrai nėra tiek svarbūs, kad būtų verta apie juos kalbėti. Palauk, verčiau paklausyk manęs. Jei imi ir perki tuos vatos diskelius, kuriems tuo metu akcija, darai kaip ir aš. BET. Nors tai atrodo visiška smulkmena, bet kaip sakoma, iš detalių susideda visas gyvenimas.

Nekalbame apie kažkokią specifinę kompaniją, gaminančią vatos diskelius (na taip, matote užrašą lenkiškos kompanijos Cleanic, bet ne tai svarbu, nes tai tik atlieka pavyzdžio funkciją). Čia svarbus yra diskelių dydis. Būtent mūsų naudojamų medvilninių diskelių dydis. Dvigubai didesni yra patogumo viršūnė, taip kaip didesnis plaukų šepetys ar dantų šepetėlis, su mažesne galvute. Taip tiesiog patogiau, taip?

Užbėgant už akių galiu prisiekti, kad daugiau niekada negrįšiu prie įprasto dydžio diskelių. Didesni būna dažniausiai skirti būtent kūdikiams, o nuotraukoje matote skirtus visiems. Bendrai paėmus, jie niekuo nesiskiria, gal kūdikių yra šiek tiek brangesni. Kai į makiažo valymo procesą atsitiktinai įtraukiau du kart didesnius vatos diskelius nei įprastai (ačiū Sofijai), supratau, koks tai neapsakytas patogumas. Veidą valau kokosų ar kokiu kitu alieju, tad pirmiausia sušlapinu karštu vandeniu tokį diskelį, ir jis labai puikiai nuvalo pusė mano veido beveik vienu ypu. Patogu laikyti rankoje.

Pabandyk, ir pati pamatysi, kad taip daug geriau. Jei kas būtų pasakęs anksčiau...

Pirkti: daugelyje parduotuvių, bet visgi gana sunku rasti

Kaina: ~2 EU

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page