top of page

Mėnesio mėgstamiausi: balandis


MAKIAŽAS

Darbas

Balandžio mėnesį pradėjau dirbti, todėl mano makiažas buvo labai minimalus: darbui rinkausi blakstienas ryškinti tik vandeniui atspariu CATRICE tušu (nes reikia, kad tušas nenubėgtų visą parą), lengvą greitai pirštais ant veido paskirstomą makiažo pagrindą CATRICE, skruostus ryškinau švelnaus rožinio atspalvio skaistalais ARTDECO, o lūpas tepiau mano visų laikų mėgstamiausiu lūpdažiu balzamu viename DZINTARS. Antakiams visais atvejais naudojau nerealų ESSENCE antakių ryškinimo ir koregavimo rinkinuką How to make brows wow. Jis netrukus pasirodys parduotuvėse. Tai karščiausia ESSENCE naujiena, kuri, tikiu, bus labiausiai visų graibstomas dekoratyvinės kosmetikos produktas. Kai tik pasirodys, būtinai nupirksiu visoms savo draugėms.

Laisvalaikis

Laisvalaikiui dar prie minėtų priemonių akis būtinai nuspalvindavau ryškiu dangaus mėlynumo arba šokolado spalvos GOSH akių apvadu arba labai kokybiškais ESSENCE KAJAL spalvotais akių pieštukais. Lūpas spalvinau ryškia karališkų bijūnų spalva iš AVON. Mane taip pat nustebino jų kokybė, malonus pojūtis pasitepus ant lūpų. Kompanija turi nuostabių lūpų dažų, todėl labai džiaugiuosi, kad turėjau galimybę juos išbandyti, nes kažin ar pati būčiau sugalvojusi įsigyti. Nuo šiol visada atkreipsiu dėmesį į AVON katalogą. Jau keletą mėnesių mano makiažą tobulą daro REAL TECHNIQUES stippling brush makiažo šepetėlis, kurį naudoju makiažo pagrindui tepti. Abejoju, ar jį kas galėtų pralenkti, todėl tikrai rekomenduoju iškeisti plokščius makiažo pagrindo šepetėlius į apvalius skirtingo ilgio šerelių šepetėlius. Šios kompanijos šepetėliai yra mano mėgstamiausi.

KŪNO PRIEŽIŪRA

Visą mėnesį mėgavausi įvairiais MUILO NAMŲ muilais, ypač išskirtinis yra šveičiamasis kavos muilas. Praėjusią savaitę papildžiau savo kolekciją naujais nebandytais rankų darbo kūriniais. Aš šiuos lietuviškus muilus tiesiog dievinu. Labai apsidžiaugiau, kai praėjusią savaitę sužinojau, kad ši muilų manufaktūra pradėjo gaminti ir lūpų balzamus, netrukus jie pasirodys prekyboje. Aš juos išbandžiau, labai patiko. Jei reiktų išsirinkti vieną kūno priežiūros priemonę, tai būtų būtent MUILO NAMŲ muilas. Be abejonių. Jei galėčiau dar ką nors išsirinkti, tai būtų nauja ZIAJA apelsinų sviesto serija, kuri mane kaip reikiant nustebino savo maloniu kvapu ir kokybe. Tai mano kūno priežiūros topas šiam pavasariui ir vasarai. Kol kas dar pirkti nemačiau, bet kompanijos atstovais sakė, kad yra. Labai rekomenduoju.

Visą mėnesį kartą per savaitę ėjau į soliariumą, vakar buvo paskutinis kartas. Man labai patiko VIVI mango kvapo įdegio kremo kvapas, kuris visai nebūdingas tokio pobūdžio priemonėms. Toliau ketinu kremą naudoti tiesiog kaip kūno kremą, nes net ir soliariume nesideginat jis skatina melanino gamybą. Veido odai atgaivinti nuo kompiuterio ekrano žalos (deja, pasirinkti darbo pobūdžio negaliu) purškiausi natūraliu NAUJOJI BARMUNĖ rožių žiedų vandeniu. Apskritai, veido priežiūrai daugiausia naudojau natūralius aliejus, tokius kaip makadamijų, arganų ir mango. Kas likdavo ant rankų, keliaudavo ant plaukų, todėl galiu ilgai jų nekirpti, nes plaukų galiukai ilgai išlieka gražūs. Jie man padeda išvengti odos sausumo, su kuriuo nesusitvarko jokie įprasti veido kremai. Deja, praėjusį mėnesį blaškiausi tarp šampūnų ir balzamų. Pačio geriausio šampūno sau dar neatradau, nes jie buvo geri, bet neypatingi, bet labai nustebino VIVI plaukų 12 žolelių vaistažolių kondicionierius, kuris žiemą man nelabai tiko, o dabar yra pats nuostabiausias plaukų priežiūros produktas. Sielai atgaivinti naudojau NAUJOJI BARMUNĖ eterinius aliejus, tokius kaip kavos, kavos ir greifruktų, apelsinų žiedų ir pan. Man jie labai padeda pakelti nuotaiką, o namus apsaugo nuo mikrobų (naudoju grindins plauti). Įveikti stresą (o jo buvo labai daug) padėjo MUILO NAMŲ levandų prikišta pagalvėlė, kurią imu į rankas eidama miegoti. Rekomenduoju streso veikiamoms moterims kaip aš.

P. S. Visų minėtų produktų apžvalgas galėsite perskaityti šį mėnesį. Produktų pavadinimus pateikiu ta kalba, kuri užrašyta ant jų pačių.

BALANDŽIO MĖNESO MĖGSTAMIAUSI GROŽIO PRODUKTAI

LŪPOS

DZINTARS lipstick-gloss T3 Be Trendy

VEIDAS

Catrice Cosmetics 12 h Matt Mousse Make-up 025 Light Beige

BLAKSTIENOS

Catrice Cosmetics Ultimate Lash Multimizer Waterproof Volume Mascara

ANTAKIAI

Essence How to make brow wow

SKRUOSTAI

ARTDECO Emilio de la Morena Blusher

PRIEMONĖS

REAL TECHNIQUES stippling brush

AKYS

Essence Kajal pencil

21 Feel The Eclipse

25 Feel The Mati-Time

ŠYPSENA

Ecodenta cinamoninė, su anglimi ir ramunėlėmis dantų pastos

KŪNO PRIEŽIŪRA

Ziaja Orange butter line

ĮDEGIS

VIVI mango kvapo įdegio kremas

ODOS PRIEŽIŪRA

Naujoji Barmunė natūralus rožių žiedų vanduo

SIELA

Naujoji barmunė Kavos ir greifruktų eterinis aliejus

FILMAS

Loosies 2011

Skaityti daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page