top of page

TIMOTEI Precious Oils naujienos su aliejais


BANDAU TIMOTEI PIRMĄ KARTĄ

Pirmas TIMOTEI šampūnas pasirodė dar 1980, t.y. 7 metais anksčiau, negu gimiau aš. Jis buvo su natūraliais žolelių ekstaktais. Aš TIMOTEI išbandžiau pirmą kartą prie porą mėnesių. Šio prekės ženklo šampūnai ir kondicionieriais pas mus atkeliauja iš Lenkijos, ir priklauso tam pačiam greito vartojimo prekių gamybos koncernui kaip ir DOVE - Unilever. TIMOTEI produktai yra labai patrauklūs tuo, kad jų kaina tikrai prieinama kiekvienam - produktas vidutiniškai kainuoja apie 2-3 EU. Nežinau, tiesa ar melas, bet vienas žymus kirpėjas mano geriausiai draugei patarė neinvestuoti į brangius šampūnus, nes anot jo, jie skirti tik vienam - išplauti plaukus taip, kad galėtume drąsiai žygiuoti į gatves. Logikos yra. Naudoju tiek profesionalius, tiek neprofesionalius šampūnus, ir vieni, ir kiti, turi savo minusų ir trūkumų.

TIMOTEI Precious Oils plaukų priežiūros linija yra skirta normaliems ir sausiems plaukams, tokiems, kaip mano. Švelniai drėkina plaukus, nes yra su arganų ir migdolų aliejais, ekologišku jazminų ekstraktu. Tiek šampūnas, tiek kondicionierius yra kreminės baltos konsistencijos, gerai putoja, švariai išplauna plaukus. Naudoju tiek abu kartu, tiek atskirai, ir džiaugiuosi sudėtimi be parabenų ir dažiklių. Priemonės palieka plaukaus švarius, minkštus, šiek tiek blizgančius ir purius, bei lengvai šukuojamus. Kvapas saldus ir plaukuose išlieka pirmą pusvalandį.

Tikriausiai pastebėjai, kad produktai yra mano jau aprašytų ir pabaigtų Dove Pure Care Dry Oil šampūno ir kondicionieriaus dvyniai. Palyginkim. Kvapas identiškas, poveikis taip pat. Abi serijos turi aliejų, sudėtis labai panaši, tik skiriasi kaina (Dove beveik dvigubai brangesni) ir produktų spalva (Dove šampūnas aliejaus pavidalo, o kondicionierius geltonas). Išsirinkti lengva, nes jei Tau svarbi prabangiai atrodanti produktų pakuotė ir įdomesnė konsistencija, rinkis Dove Pure Care Dry Oil. Jei tau aktuali kaina, rinkis TIMOTEI. Rekomenduoju abi serijas. Mano ploniems ilgiems plaukams jos labai tiko. Kartočiau su malonumu.

Kaina: ~2 - 3 EU

Pirkti: kosmetikos pardavimo vietose

Ar bandei ką nors iš TIMOTEI?

Skaityk daugiau:

PIRMOJI TIMOTEI REKLAMA

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page