top of page

ARTDECO Emilio de la Morena skaistalai


Nėra nieko nuostabesnio už buvimą moterimi: laisvė, sumaištis, emocijos, grožis, romantika, aistra, kadienybė, intuicija, empatija, kova, tolerancija yra tik keletas moteriškumą rodančių savybių, kurios viena kitai prieštarauja, bet kartu ir papildo. Jau minėjau pristatydama naują ARTDECO pavasario-vasaros 2015 kolekiją, kad labai noriu ARTDECO Emilio de la Morena skaistalų, nesvarbu, kad turimos kosmetikos jau turbūt pakaks visam gyvenimui. Kad ir kaip norisi atsispirti, ARTDECO naujose kolekcijose visada būna kažkas, kas sukurta taip, kad moteriška prigimtis verčia aiktelėti ir tyliai laukti, kada troškimai išsipildys.

Emilio de la Morena kolekcijos, įkūnijančios moterišką grožį ir prieštaringą prigimtį (mano interpretacija) žvaigždė yra ypatingu dizainerio braižu papuošti skaistalai, kurių įspaudas toks pats, kaip ir skaistalų dėžutės. Apsukus skaistalų dėžutės dangtelį ir sudėjus piešinį gautume gėlę, kuri man primena rožę. Pavasariškų spalvų dėžutė yra labai kokybiškai pagaminta: lengvai atsidaro, juodas plastikas yra toks, kad nebaisu sudaužyti. Nebaisu ir kad dangtelis kažkada atsiskirs nuo dėžutės, nes taip su ARTDECO nebūna. Patogu, kad dėžutė turi veidrodį, nes moteriai jų nebūna per daug, nebent per mažai. Rankinėje atsidūrę skaistalai stuteikia saugumo. Man patinka, kad ant veidrožio parašyta juodomis raidėmis Emilio de la Morena, nes atrodo, kad pats dizaineris savo ranka man asmeniškai uždėjo savo autografą. Dėžutei tikrai skiriu pačius nuoširdžiausius aplodismentus, ir slapta viliuosi, kad vasaros kolekcija turės šiuos skaistalus pranokstantį produktą, nes varžomės juk ne su kitais, o savimi. Beje, matau, kaip ARTDECO sparčiai tobulėja, ir tai mane džiugina.

Toliau keliaujam prie daugeliui svarbiausio dalyko - pačių skaistalų. Čia randame gaivią abrikosų spalvą, kuri labai tinka šilto atspalvio odai. Greta eina šilto atspalvio rožinė, kuri padeda atgaivinti pavargusią veido odą. Trečia spalva: dar švelnesnė rožinė, kuri veidui suteikia gaivumo ir jaunatviškumo. Spalvas, savaime suprantama, galima naudoti tiek kartu, kaip ant mano skruostų nuotraukose, tiek atskirai, priklausomai nuo to, ko tikitės. Trys viename yra tai, ką mes, moterys, dieviname, tad tai dar prideda papildomų taškų šiems ARTDECO skaistalams.

Skaistalai lengvai dengiasi (rekomenduoju naudoti natūralių šerelių kokybišką skaistalų šepetėlį), yra taip pigmentuoti, kad jų sunku padauginti. Tai itin svarbu toms, kurios turi svarbesnių reikalų, nei mokintis makiažo vingrybių. Įdomu tai, kad sudėtyje yra vitamino c, kuris skaistina odą, bei vitamino E, kuris saugo jos jaunystę. Bekvapiai, be parabenų, lanolino, mineralinių aliejų (naftos). Skaistalai išlieka apie 6 valandas ir yra tinkamiausi dieniniam makiažui.

Nusipirkusi šiuos skaistalus nesuklysi. Nors iš pat pradžių, kai pabadžiau pirštais, man skaistalai nepasirodė ypatingi, bet kai nukeliavo ant veido odos, ir pamačiau, kaip mano ji akimirksniu išgražėjo, o nemigos naktų pėdsakai liko kažkur toli, supratau, kad neverta bandyti nieko pirštais, nes įspūdis apie produktą gali būti labai klaidingas. Kaip ir apie moterį.

Kad ir kaip norėčiau, sunku įžvelgti šių skaistalų minusus. Tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Ir taškas.

Pirkti: Douglas, Drogas, Kosmada ir kt.

Kaina: ~20 EU

Kam negali atsispirti Tu?

GROŽIS SUSITINKA SU MADA

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page