top of page

ANNY Just Married ir mano vestuvės


ANNY JUST MARRIED BRIDES IN VEGAS KOLEKCIJA

ANNY Just Married Brides in Vegas nagų lakų kolekcija yra įkvėpta greitų vestuvių Las Vegase. Mažos koplytėlės, pompastika, popsas, chaosas... Per metus čia susituokia šimtai tūkstančių porų. Su jaunikiu ten gali iššauti į didžiulį aukštį atrakcione, paplaukioti gondola kaip Venecijoje, ceremoniją atlikti prie Eifelio bokšto ar sėdint ant žirgų. Vėliau likusius pinigus pralošti kazino. ANNY nagų lakai skirti jaunoms, išsilavinusioms, gal būt jau užimančias aukštas pareigams moterims. Toms, kurioms nekyla klausimų ko jos nori. Toks, kurios daug dirba, bet taip pat ir linksminasi iš visos širdies. Ar tokia esu aš? Taip. Vestuves atšventėme prieš 4 metus Lietuvoje, tačiau praleidome nuotykių kipiną medaus mėnesį Venecijoje (taip, 31 dienos medaus). ANNY kolekcija man primena, kokie buvome mes iki gimstant Sofijai. Kai ji paaugs, vėl leisimės į nuotykius... Na o ANNY Las Vegas kolekciją sudaro 5 nauji klasikiniai nagų lakai - tai švelnios, pastelinės spalvos, o kur dar moteriška rožinė. Taip pat yra viršutinis nagų lako sluoksnis, su auksinėmis ir rausvomis dalelėmis.

KOLEKCIJOS NAGŲ LAKAI

  • „Like a virgin“ - A10.244.30 šviesiai rožinė

  • „Endless love“ - A10.246 kūdikiška rožinė

  • „Damned lucky“ - A10.256 elegantiška kūno spalva

  • „Princess for a day“ - A10.304.70 moderni purvina kūno spalva

  • „Something blue“ - A10.405.70 švelni melsva

  • „Blush champagne“ - A10.456 viršutinis nagų lako sluoksnis, auksinės ir rausvos dalelės

MANO NUOMONĖ

ANNY šauna į naujausias tendencijas, o juk daugelis moterų nori būrti madingomis. Kūno spalva, kūdykiškos rožinė ir mėlyna asocijuojasi su tyrumu, nekaltumu, todėl kolekciją vertinu labai gerai. Klasikinis prancuziškas manikiūras jau gana pabodęs, nes keliauja iš metų į metus. Jeigu dabar būčiau nuotaka, tikrai rinkčiausi ANNY siūlomą vestuvių manikiūro variantą - švelnią spalvą ir blizgų viršutinį sluoksnį ant nagų galiukų. Tokia būtų mano prancuciško manikiūro šiuolaikinė interpretacija. Ar norėčiau vestuvių Vegase? Žinoma, kad tik su mylimu. Nors neseniai aprašytos vienų žinomų žmonių vestuvės tenais nesužavėjo.

P.S. Naujausią ANNY kolekciją galėjote rasti Pelenėje, tačiau netrukus ji pasirodys ir Kristianoje bei E-Kosmada. Kaip atrodo spalvos ant nagų galėsite pamatyti kaip visada mano artimiausiuose įrašuose.

KAIP ATRODŽIAU SAVO VESTUVIŲ DIENĄ

Savo vestuvių dienai rinkausi šampano spalvos suknelę, gėlėtą nuometą, mėlynus akcentus aksesuarams, tokiems kaip gėlės, bateliai, kaklo papuošalas, kaklaraikštis, delninukė ir t.t. Klasikinis kuodelis ir švelnus nuotakos makiažas daryti Divaltoje. Nepatarčiau tokius dalykus pasilikti sau. Tuokiamasi dažnai tik kartą, šventės metu norima atsipalaiduoti, o pavargusi nuotaka netenka dalies savo grožio ir žavesio. Makiažas buvo pasirinktas ryškesnis akims. Pasitikėjau profesionale, o tik baigusi vizažo kursus pati suvokiau, kodėl ji darė vienaip ar kitap. Kodėl siūlyčiau ryškinti akis, o ne lūpas ir kitoms moterims? Nepamirškite, kad šventės metu pabučiuosite mažiausiai 25 žmones. Pagalvok, kaip atrodytų jų skruostai, nudažyti Tavo ryškia lūpdažio spalva. Kas liktų iš Tavo lūpų grožio? Bučinius sunku atlaikyti net profesionaliausiam makiažui (ne tik lūpoms, bet ir veidui), tad lūpoms rinkis natūralaus atpalvio ilgai išliekantį lūpdažį ir būtinai tokį, kurį galėsi pati naudoti vakaro eigoje. Ryškias lūpas tikrai verčiau pasilikti kitoms šventėms. Iš tiesų nesvarbu kokia buvo suknelė, makiažas ar manikiūras, svarbiausia, kad savo vestuvių dieną buvau pati laimingiausia, pati sau gražiausia, o tą dieną atsimenu kaip vieną iš gražiausių dienų savo gyvenime. To linkiu ir kiekvienai iš Jūsų, mano brangiausių gražiausių skaitytojų.

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page