top of page

Gal Artdeco šešėlių?


AUKŠTOS KOKYBĖS ŠEŠĖLIAI

Ar dar atsimeni mano šventinį makiažą su ARTDECO? Arba romantišką? Arba įrašą apie naujausią kolekciją Emilio de la Morena? ARTDECO man patinka. Jau taip seniai norėjau rašyti apie tas mažytes ARTDECO šešėlių dėžutes (0,8 g), kad dabar jaučiuosi kažkaip emociškai pakylėta, pagaliau radusi laiko ir tinkamą nuotaiką. Galėčiau pasakoti ir pasakoti apie šiuos šešėlius, nes ši vokiška kosmetikos kompanija gamina juos jau metų metus. Manau, kiekviena moteris, gerai pasiraususi savo kosmetinėse (nes tikriausiai kaip ir aš, turi atskiras: dažnai naudojamų, mažiau naudojamų ir nenaudojamų kosmetikos produktų - tikra beprotybė), rastų bent vienus ARTDECO šešėlius. Tai klasika! Kas paneigs? O klasika tampa tik tas, kas išsiskiria iš kitų. Parduotuvėje patikrinau daugelio ARTDECO šešėlių pigmentaciją - kažin kam galėtų neįtikti. Vos vos prisilieti - ir spalva jau Tavo. Kalbant apie ARTDECO išskirtinumą - tai kokybė ir pasiūla. Šešėlių atspalvių įvairovė yra pribloškianti, o tai stebina, ypač žinant, kad ARTDECO balansuoja kažkur tarp profesionalios ir neprofesionalios dekoratyvinės kosmetikos ribos. Aš anksčiau nepastebėjau jų šešėlių, kol neprireikė keliauti į draugės vestuves. Juk žinai, nauja suknelė reikalauja naujo atspalvio šešėlių. Makiažas turi derėti prie suknios, ir atvirkščiai. Būtent ARTDECO tuo metu siūlė tai, ko reikėjo - smaragdo žalią atpalvį. Nuo tada sužinojau ne tik apie nagų lakus...

ARTDECO ŠEŠĖLIŲ TIPAI

  • Keičiantys spalvą akių šešėliai

Kaip pavadinimas sako, šie šešėliai keičia spalvą, priklausomai nuo saulės ar lempų šviesos. Idealūs pavasario ir vasaros, bei vakaro makiažui. Kokiu kampu krinta šviesa, tokį atspalvį ir matome. Šio tipo šešėliai ant akių atrodo labai lygiai. Nesu tikra, ar tokių šešėlių ARTDECO siūlo mūsų šalyje. Šiuos šešėlius labai lengva tepti, jie minkšti, tačiau tokie yra ir kitų tipų ARTDECO šešėliai.

  • Blizgantys šešėliai

Šie šešėliai nekeičia savo spalvos, bet atspindi šviesą. Blizgantys šešėliai visada eina ant matinių šešėlių viršaus. Prisipažįstu, tai nėra mano mėgstamiausias tipas, nes visgi mano favoritai yra matiniai šešėliai, tačiau ant kitų moterų akių pažiūrėti yra gana smagu. Blizgūs šešėliai reikalauja meistriškumo, kruopštumo ir subtilaus skonio, kitaip gali atrodyti juokingai.

  • Matiniai šešėliai

Pagaliau - tai mano tipas. Matiniai šešėliai yra patys universaliausi - juos galima naudoti visiems makiažams nebijant prašauti pro šalį. Artdeco matiniai šešėliai yra dažniausiai neutralių spalvų, švelnūs, minkšti, šilkinės tekstūros, žodžiu, tepasi ant akių kaip sviestas ant batono. Idealiai pigmentuoti, nors vistiek siūlyčiau kaip ir kitų bet kurių šešėlių pigmentaciją tikrinti kiekvienos spalvos atskirai. ARTDECO šešėlių pigmentacija puiki, tad šešėliais galima lengvai sukurti profesionalų makiažą. Gali naudoti rudus atspalvius ir antakiams. Pritariu blogerių nuomonei, kad ARTDECO galėtų labiau plėsti matinių šešėlių paletę.

  • Satininiai arba perlų blizgesio šešėliai

Tai kitoks blizgesys nei įprastų blizgių šešėlių. Čia blizgios dalelytės tokios mažytės, kad jas atskirai sunku pamatyti. Didelis atspalvių pasirinkimas. Man jie labai smagiai naudojasi vidiniame voko kraštelyje. Mano turimas rožinis atspalvis (žr. apačioje) sukuria plačiai atmerktų akių efektą. Ilgai išlieka, tinka bet kokio tipo makiažui. Tai antras pagal mėgstamumą mano šešėlių tipas.

MANO ARTDECO ŠEŠĖLIAI

297 Rosy Heart Throb

Perlų grožis. Kaip jau minėjau, šiuos satininius akių šešėlius naudoju vidiniam akių kampučiui. Labai lengvai tepasi, belieka vos prisiliesti, o spalva jau ant teptuko. Minkšti kaip sviestas, kokybiški, puikios pigmentacijos, netrupa, tad tinka profesionaliam makiažui. Rekomenduoju.

59 Emerald Green (spėju, bet tiksliai nežinau)

Tai šią spalvą pirkau vestuviniam makiažui. 59 yra keičiantys spalvą šešėliai. Turi mažų įvairiaspalvių dalelių, tad ant akių sunku pasakyti, tai žalia ar mėlyna spalva. Labai lengvai tepasi, pigmentacija dar geresnė nei šviesių spalvų (na kaip visada). Subtilus blizgesys labai tinka šventiniam makiažui, dieniniam būtų truputį per ryšku, nebent tai būtų labai mažytis akies akcentas. Man atrodo, ši spalva jau negaminama. Rekomenduoju išbandyti šio tipo šešėlius ir įvertinti pačioms.

Nuomonė. ARTDECO šešėliai tikrai yra labai kokybiški. Pasiūla yra kiekvienos moters skoniui. Prieš perkant siūlau išbandyti šešėlius parduotuvėje. Kadangi pasirinkimas nemažas, kviesk į pagalbą konsultantę. ARTDECO stendas man labiausiai patinka Droge. Kompanija siūlo savo gerbėjoms išsirinkti visas norimas spalvas pačioms, ir susidėti išsirinktas mažas dėžutes (neprieštaraučiau, jei turinio būtų daugiau) į patogias dizainerių kurtas Grožio dėžutes, kurių pasirodo vis įdomesnio dizaino. Nustebau, kad šiuo metu Douglas jų neturi. Mačiau yra Droge tikrai. Jos kokybiškos, turi veidrodėlius, o savo dizainu labai puošia rankines. Magnetas pritraukia šešėlius. Gali daryti kompoziciją su šešėliais ir skaistalais. Aš turiu šiuo metu tik dvi mažytes šešėlių dėžutes, nes mano namuose karaliauja šešėlių paletės. ARTDECO irgi galėtų pradėti gaminti jau suderintų atspalvių paletes. Būčiau viena iš tų, kurios skubėtų jas įsigyti.

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page