top of page

Catrice Nude Purism kolekcijos nuotraukos ir nuomonė


Droge negalėjau nepastebėti riboto leidimo Catrice kolekcijos Nude Purism, taip pat negalėjau ir nesurengti Tau virtualios apžiūros. Kolekciją rasite parduotuvėse nuo vasario pabaigos iki kovo pradžios. Ji nedidelė, tačiau atspindi ryškiausias pavasario - vasaros 2015 metų makiažo tendencijas. Raktiniai žodžiai: lengvumas, elegancija ir gaivumas. Mada ir makiažas, makiažas ir mada, jie visada čia pat ir visada kartu.

Kol ant podiumų karaliauja lengvos detalės, gražūs, krentantį efektą kuriantys audiniai, švelnūs kūno spalvos tonai, sujungti iš baltos, smėlio ir rausvos spalvų, o kūno spalva arba nude griežia pirmu smuiku, Nude Purism vilioja natūralumu, švara, jaunyste, nuogumu arba veidu be makiažo. Kolekciją sudaro:

  • ilgai išliekantys keturspalviai akių šešėliai,

  • blizgūs lupų dažai,

  • nagų lakai – kavos, rožių ir šalto lengvo mėlio spalvų,

  • šviesą atspindinti biri 3D pudra.

Mano nuomonė apie Catrice Nude Purism kolekcijos produktus

Nude Purism keturspalviai akių šešėliai

Dvi keturspalvės akių šešėlių paletės:

  • smėlio, rožių ir kavos yra derinama su vėsia lengvai mėlyna;

  • rusvai pilka, vadinamoji „taupe“ spalva, yra lydima šviesios rožinės, minkštos rausvos ir baklažanų spalvų.

Man Catrice akių šešėliai dažniausiai visada palieka gerą įspūdį. Švelni minkšta tekstūra, lengvai padengianti voką, puikiai suderintos spalvos (pagrindinės plius skani spalva, šiuo atveju mėlyna ir baklažaninė). Aš rinkčiausi paletę su baklažanine spalva, nes ji labiau pritaikoma kasdieniniam makiažui. Su mėlyna spalva būkite atsargios, jei esate naujokės vizažo srityje. Taip pat atsargiai naudokite ir rausvus atspalvius. Ypatingai kokybiškos yra tamsios spalvos. Man paletės paliko gerą įspūdį. Kaina apie 4.69 EU, tad tikrai verta dėmesio.

Nude Purism glotnūs lūpų dažai

Aš nežinau, kaip atsilaikyti prieš šiuos dažus. Catrice lūpų priežiūros priemonių kokybe gerokai lenkia kitas kosmetikos kompanijas savo kainos kategorijoje ir ne tik. Švelnūs ir blizgūs yra šios kolekcijos lūpų dažai. Keturi atspalviai: lengvos karamelės, moteriškos rožinės, rožių ir klasikinio raudonmedžio. Matinė graži pakuotė. Ant savo lūpų išbandžiau raudonmedžio lūpdažį - likau sužavėta. Kaina apie 4.69 EU.

Nude Purism šviesą atspindinti pudra

Patraukli 3D reljefinė struktūra, šilkiniai pudros milteliai sukuria žaižaruojantį korio įvaizdį. Labai patrauklus akiai, tačiau mažiausiai sužavėjęs kolekcijos produktas. Nepatiko tekstūra, nors ant veido nebandžiau. Kaina apie 2.89 Eur.

Nude Purism Nude nagų lakai

Kavos, rožių, pilkšvai rusvos, vadinamosios „taupe“ ir šaltos mėlynos spalvos pavasario sezone karaliauja visų dizainerių kurtose suknelėse. Catrice nagų lakai ant mano nagų laiko 5 - 7 dienas, kaip jokie kitie nagų lakai. Atspalviai madingi. Be priekaištų. Kaina apie 2.59 Eur.

Video, kaip pasidaryti makiažą su Nude Purism kolekcijos produktais

Skaityk daugiau:

Ar pirksi ką nors iš šios kolekcijos?

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page