top of page

Tobulas makiažas|Neutrogena Make-up Correcting Stick


Neutrogena makiažą koreguojantis pieštukas

LT. Darbo savaitė jau keliauja į pabaigą, o Tu tikriausiai dirbai taip sunkiai, kad pagaliau nusipelnei keleto ramių akimirkų tik sau. Mergyt, griebk espreso puoduką. Nors patarčiau verčiau rinktis žalią arbatą, kuri žinoma ne tik kaip greitina medžiagų apykaitą, bet ir apsaugo nuo vėžio. Laikas atsipalaiduoti ir pakalbėti apie vieną mano nuostabų kosmetikos atradimąm kuris galėtų būti reikalingas ir Tau - Neutrogena makiažo koreguojamąjį pieštuką. Lažinuosi, kad jis Tau negirdėtas taip pat kaip ir buvo man, nes tikriausiai kaip visos taisai makiažo klaidas vatos pagaliukais, bet gal būt jau tuoj nebe?

Gavau šį pieštuką iš Anglijos ir nuo tada esu nustebinta makiažo klaidų taiymo lengvumu. Jokio riebumo. Bespalvis pieštukas yra lengvos tekstūros, kuri pataiko į dešimtuką, taip nepridarydamas dar daugiau žalos Tavo gražiam šviežiam makiažui. Primena vazeliną. Tokį kieto pavidalo. Švarus būdas valyti, kaip aš sakau juokaudama. Idealu valyti akių tušą, atsiradusį ne ten kur reikia, taip pat lūpdažį, lipantį iš ribų. Naudok akių ar lūpų pieštuko kreivai linijai taisyti. Nedirgina akių. Nusipirk, jei kada pasitaikys proga.

Talpa: 2.8 g

Kaina: 3.99$ arba 0.99 £ komplekte po tris

Makiažo priemonės nereikalaujančios daug investicijų

Mano veido priežiūros rutina ir kaip išsigydžiau aknę

Neautrogena Make-up Correcting Stick

EN. Another work week is going to the end and you have probably worked so hard to deserve some calm moments only for you. Girl, grab a cup of espresso or better green tea, which is known for amazing health benefits such as boosting your metabolism and preventing cancer. It`s time to wind up and speak about one amazing product - Neutrogena Make-Up Correcting Stick. I bet it`s a new thing for you as well as me, because, for example, I used to tend to correct my make-up mistakes with a cotton sticks, but no longer. I`ve got this stick from England, and since then I`m amazed at the easiness of make-up correction. No greasy residue. Colorless pencil has got a light texture which is exactly what you need not make more make-up problems. It remains me of vaseline. Hard one, lol. Clean way of cleaning. Perfect for the correction of the mascara smudges bellow your lower lashes or lipstick going overboard. Also correct eye and lip liner smudges. Doesn`t irritate your eyes. Buy if you have a chance.

Capacity: 2.8 g

Price: 3.99$ or 0.99£

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page