top of page

Ką kalbam, kai kalbam apie grožį|What We Talk When We Talk About Beauty (LT Only)

Kai atsibosta išoriniai dalykai, tereikia tik pasikalbėti su žmogumi, kuris turtingas savo vidiniu pasauliu, o rytą pradeda ne nuo makiažo, o nuo pokalbio su savimi. Šiandien kalbinu Marmozel natūralių grožio produktų kūrėją Vilmą, su kuria visada malonu susitikti pasikalbėti akis į akį, o būna, kad ir užmerktomis akimis (prisimenate Vilmos kvapų degustaciją ?). Su Vilma kalbamės apie grožį.

  • Vilma, kaip prasideda Tavo rytas?

Ryte man svarbu neskubėti, veikti atsipalaidavus. Stengiuosi išsimiegoti, keliuosi tarp 6-9 val. Nusiprausus geriu truputį šildo vandens ir imuosi praktikų: meditacija, kvėpavimas, mankšta, energijos kaupimo pratimai. Kai turiu laiko, tai trunka iki dviejų valandų, kai neturiu – bent 10-20min. Tuomet geriu sultis arba žalią kokteilį ir pradedu darbuotis.

Marmozel

  • Tavo veido oda tiesiog spindi. Atskleisk savo gražios odos paslaptį mano "blogo" skaitytojoms. Kokia Tavo veido priežiūros rutina?

Ryte veidą prausiu vėsiu vandeniu, tuomet drėkinu Marmozel drėkikliu (Gėlininiu arba Žoliniu) ir maitinu aliejų mišiniu. Labiausiai mėgstu „Marmozel Brandžiai odai aliejų mišinį“. Vakare valau veidą „Marmozel Valikliu“, prausiu vandeniu ir drėkinu drėkikliu. Aliejaus ar kremo vakarais nenaudoju, leidžiu odai pačiai savimi pasirūpinti. Drėkiklis suteikia rūgštinį – neutralų Ph ir to visiškai pakanka. Mūsų kūnai išmintingi, svarbu suteikti sąlygas odai netrukdomai gyvuoti.

  • Tikriausiai naudoji tik Marmozel gaminius?

Taip, tik Marmozel. Tai ką kuriu, gaminu. Kartais naudoju ne kosmetikos priemonę, o pvz. vieną aliejų ar hidrolatą (erškėtrožių, levandų, pipirmėčių, šalavijų...) iš tiekėjų ar gamintojų, kuriais pasitikiu. Džiugu, kad Lietuvoje yra žmonių gebančių išdistiliuoti aukštos kokybės augalinius vandenis (hidrolatus), pagaminti sodrius fitolius (augalų mirkalus aliejuje).

  • Ar gaminate dekoratyvinę kosmetiką?

Ne, dekoratyvinės kosmetikos negaminame. Pradėjau nuo natūralių kvepalų kūrimo, vėliau sukūriau visą kosmetikos liniją veidui, kūnui, plaukams, o kvepalai tapo tik maža tos kūrinijos dalimi.

  • Koks Tavo mėgstamiausia lūpų priežiūros produktas?

Gėlinis Marmozel lūpų balzamas. Lūpdažių nenaudoju. Galbūt, kai būsiu vyresnė, kai juosiuosi dama:)

  • Ne visos mano skaitytojos gali džiaugtis sveika ir spindinčia oda. Ką joms patartum daryti?

Sveika oda – tobulas makiažo pagrindas. Tam pakanka: sveikai maitintis, judėti, pozityviai mąstyti. Ir tai daryti nuolat, ne retkarčiais.

  • Ar skaitai kokius nors "blogus", žiūri Youtube kanalus?

Skaitau ir žiūriu tai, kas susiję su sveikata visumoje, su vidiniu žmogaus grožiu, ne išoriniu. Išorinis – tik pasekmė arba melas.

  • Kaip Tave galima rasti Instagram?

Hmm.. nesu daugelio technologijų naudotoja. Visgi, Marmozel ir aš Vilma – ne viena ir tas pats; Marmozel yra kūrinys - verslas. Esame savo svetainėje www.marmozel.lt ir Facebook‘e.

  • Koks Tavo naujausias kosmetikos produktas - atradimas?

Kalėdoms išleidome naują Marmozel oro gaiviklį su cinamonu, apelsinu ir kitais šventiniais aromatais. Juo galima kvepinti ne tik erdves, bet ir save. Labai gardus. Iš sezoninių Marmozel kosmetikos priemonių – sviestas kūnui su kakavos sviestu ir lašeliu kavos.

  • Kas dabar yra Tavo norimų pirkinių sąraše?

Kelionė:) Kosmetikos pakanka.

  • Iš kur atkeliauja žaliavos Marmozel produktams sukurti?

Mūsų žaliavos atkeliauja iš įvairių šalių – priklausomai, kur kurie augalai auga. Levandos, pipirmėtės, verbenos, čiobreliai – iš Prancūzijos, dalis augalų - iš Anglijos, sviestmedis – iš Afrikos ir t.t.

  • Kokius grožio produktus galima rasti Tavo rankinėje?

Nešiojuosi tik Gėlinį lūpų balzamą ir kelis Marmozel kvepalų buteliukus. Kartais kurį nors eterinį aliejų, pvz. kardamonų. Ne tiek kvėpinimuisi, kiek uodimui – nuotaikai pagyvinti, arba budrumui. Nešiojuosi ROŽĖ vaškinius kvepalus, BORDO purškiamus kvepalus. Kai vėsu – truputėlį mūsų šokoladinio Kūno sviesto, rankoms.

Marmozel kosmetika atsiliepimai naturali kosmetika

Ačiū Vilmai už atsakymus ir sėkmės kūryboje.

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page