top of page

Neprofesionalūs akių šešėliai//profesionalūs

Kartais taip būna, kad jau beveik pabaigi straipsnį, o internetas ima ir "užlūžta". Na ką gi, mokausi iš savo klaidų...ir dar kartą tikiuosi bus geriau bent jau:)

Mano kosmetinėje pilna tiek profesionalių (negalėčiau be jų atlikti makiažo savo klientėms), tiek neprofesionalių akių šešėlių. Turiu Make Up For Ever, Inglot, profesionalaus vizažo kursų metu naudojome Makeup Atelier Paris akių šešėlių paletes. Taip pat mano kosmetinėje rasite ir Deborah, Prestige (kaip tik specialiai naudojau, kad sukurčiau Jums naują makiažą), Golden Rose, Loreal ir kt. neprofesionalių šešėlių. Taigi puikiai galiu palyginti juos ir paaiškinti, kada kokius geriau naudoti, kokie yra vienų ir kitų pliusai bei minusai.

Neprofesionalūs šešėliai

Pliusai:

  1. Pigūs;

  2. Gražiose pakuotėse;

  3. Lengvai prieinami.

Minusai:

  1. Dažniausiai pigiai atrodančiose pakuotėse;

  2. Prastai pigmentuoti (iki 40% pigmento);

  3. Prastai atrodo nuotraukose;

  4. Prastai retušuojasi, tepasi, sklaidosi;

  5. Greitai naudojasi, nes reikiadaug tepti norint išgauti spalvą, kuri yra pakuotėje.

Profesionalūs šešėliai

Viskas tas pats kas viršuje, tik atvirkščiai. Jų pigmentacija gali siekti net 70%.


Nuomonė: manau kiekvienos kosmetinėje turi būti tiek neprofesionalių, tiek profesionalių akių šešėlių. Neprofesionalius akių šešėlius patariu naudoti kasdienai. Patariu išbandyti ne tik prekybos centruose parduodamus šešėlius, tačiau ir išbandyti mineralinius: jie daugiafunkciai, natūraliai atrodo, lengvai užsideda, bet apie tai kitą kartą... Profesionalius akių šešėlius patariu palikti ypatingoms progoms, ypač jei turite jautrias, linkusias ašaroti akis. Be jų neišsiversite visais tais atvejais, kai turite fotografuotis ar filmuotis - neprofesionalūs akių šešėliai tokiais atvejais nuvils, nes nuotraukoje nematysite pageidaujamo rezultato.


Kviečiu įvertinti šiandien naudotus Prestige šešėlius iš Eurokos (apie 8 lt.). Galiu pasakyti, kad teko daug vargti, kol išgavau mane bent kiek tenkinantį rezultatą. Realiai atrodė visai nieko, nuotraukoje aišku atrodo daug blankiau, todėl pirmose dvejose nuotraukose teko sustiprinti kontrastą:



ses.jpg

Efektas atrodo pigus, bent jau man.

pigus s.jpg

*Nuotraukos darytos su Iphone. Profesionalios nuotraukos jau greitai...

Taip daugmaž atrodė iš tolo:

pigus seseliai.jpg

Patys šešėliai:

IMG_3565.JPG


Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page