top of page

Naujas grožio blogas


Brangūs draugai,

Jau metai, kaip skaitote mano grožio tinklaraštį ar, kaip jau priimta sakyti net ir mūsų kalboje, blogą, todėl su džiaugsmu noriu jus visus pakviesti į naujus namus, kuriuos rasite:

arba

Kaip ir anksčiau, tinklaraštis išlieka dvikalbis, nors daugiausia dėmesio skiriu lietuviškiems įrašams. Be jau seniai jūsų pamėgtų temų apie grožį, namų dekorą, moters ir mažylių stilių, psichologiją ir pan., dar atsiras ir motyvacinių įrašų apie sportą, nes pradedu po ilgo laiko sportuoti! Tikiuosi, kad ir kokį įrašą rastumėte tą dieną, sužinosite ką nors naujo ar reikalingo sau, nesvarbu, žinių, pramoginiu ar motyvaciniu atžvilgiu.

Tinklaraštyje atsispindi mano gyvenimas ir požiūris į jį. Ar jis jie kuo nors ypatingi? Aš manau, kad kiekvieno iš mūsų gyvenimas yra savaip ypatingas, nepakartojamas, žavus, įkvepiantis. O iš kitos pusės, mūsų gyvenimai yra tokie panašūs, jei vienijami vienodų vertybių. Tad, kad ir kokios nuomonės laikytumėtės, ar net būtumėte visai abejingi, esate teisūs.

Jei manote, kad kasdien atsiversti mano tinklaraštį yra verta, susitiksime naujuose namuose, kur jūsų lauksiu kasdien su naujais įrašais, kupinais meilės ir nuoširdumo.

Sakau ne viso, o iki pasimatymo.

Tavo Karolina

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page