top of page

LUSH Mask of Magnaminty


AR TAPSIU LUSH GERBĖJA?

Pirmiausia turiu konstatuoti faktą, kad aš nesu LUSH parduotuvės gerbėja: net kai gyvenau kitoje Panoramos pusėje, užsukdavau į šią ryškių ir kvepiančių grožio produktų parduotuvę daugių daugiausiai du kartus per metus. Dažniausiai - nupirkti dovaną kitiems, nes išvaizda yra tai, kuo LUSH priemonės gali žavėti pirmiausia. Na nesu aš vonios bombų ar produktų, kuriuos reikia laikyti šaldytuve, mėgėja. Taip pat ir jaunų konsultančių tokiose parduotuvėse. Na kažkas yra, kas netraukia į tą parduotuvę, ir tiek.

Apie Mask of Magnamity kaukę kūnui ir veidui perskaičiau viename bloge, ir užsimaniau ją išmėginti. Jei pažintis su LUSH nusiperkant plaukų galiukų kremą buvo nekokia pradžia, tai jau dabar žinau, kad reikėjo pradėjo nuo šios veido kaukės. Tiesa, tuomet jos dar tikriausiai nebuvo.

Stipraus mėtų kaukė pirmiausia džiugina uoslę. Kvapas nerealus. Man ji kvepia mėtomų arbata su medumi. Medaus nata stipriai išreikšta. Patinka pojūtis, kai tepi kaukę, o sėklytės trinasi švelniai į veidą, tai nušveisdama ko man jau seniai nereikia. Kaukės kvapas skleidžiasi visas 15 min., kol sėdi ją užsidėjusi. Didžiausias kaukės pliusas man ir yra šis nuostabus žadinantis kvapas. Taip pat ir tai, kad nereikia laikyti šaltyvuve.

Mėta ir kiniškas molis padeda išvalyti odą. Vidutiniškai gerai. Tikiu, kad yra ir geriau valančių kaukių. Japoninės pupuolės švelniai šveičia veidą, o vanilė padeda nuraminti paraudusias vietas. Puiku, kad kad ir kiek laikytum šią kaukę ant veido, oda nesudirgsta. Reguliariai naudodama kaukę pastebėjau, kad oda puikiai ja atgaivinama.

Kaukę rekomendojama naudoti vieną kartą per savaitę, bet aš naudoju du kartus.

Ar, kad kaukė patiko, reiškia, kad būsiu LUSH gerbėja? Tikriausiai ne, bet šią kaukę kartosiu.

Sudėtis: Honey, Bentonite Gel , Kaolin, Talc , Ground Aduki Beans (Phaseolus Angularis), Glycerine , Evening Primrose Seeds (Oenothera biennis), Peppermint Oil (Mentha piperita), African Marigold Oil (Tagetes erecta) , Fair Trade Vanilla Absolute (Vanilla Planifolia), *Limonene , Fragrance , Methylparaben , Chlorophyllin . *Occurs naturally in essential oils.

Talpa: 125 gr.

Kaina: 8 EUR

Pirkti: Parduotuvė Lush, Vilnius, PC Panorama

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page