top of page

Vasaros makiažo tendencijos vertos pasilikti rudeniui


TRYS VASAROS MAKIAŽO TENDENCIJOS, KURIOS LYDĖS IR RUDENĮ

Makiažo tendencijas pravartu sekti, tačiau geriausia jas kritiškai įvertinti ir patikusias adaptuoti prie savo stiliaus ir gyvenimo būdo. Tendencija veja tendenciją, tačiau pasiliksime prie seno ar išbandysime ką nors nauja - priklauso tik nuo mūsų.

Man patinka ekspermentuoti vizažo srityje, nes nepavykusius bandymus galiu lengvai nuplauti. Makiažą dažniausiai, kaip jau žinai, renkuosi spalvingą, mėgstu išbandyti netikėtus sprendimus, ir...būtinai seku makiažo tendencijas.

Štai kelios mano dėmesį patraukusios vasaros makiažo tedencijos, į kurias verta atkreipti dėmesį ir rudenį.

RYŠKUS AKIŲ KONTŪRAS

Juodą palik žiemai. Rinkis natūralią rudą, tamsiai pilką, sodriai mėlyną, samanų žalią, šaltą violetinį ar net plytų raudonumo akių kontūrą! Aš labai norėčiau rasti oranžinį arba tamsiai žalią akių kontūrą. Vasara yra geriausias metas ekspermentuoti su ryškiais akių apvadais, bet ruduo juk irgi tinka. Visada skatinu ir skatinsiu nebijoti kažko naujo.

Rekomenduoju: Gosh Extreme Liquid Gel Eyeliner, Essence akių pieštukus.

SUBTILUS BLIZGESYS

Pasirink vieną vietą, kuri blizgės. Šią vasarą siūlau blizginti skruostus, o rudenį parinkti akims subtiliai žėrintį ir prabangiai atrodantį makiažą su gilių akių efektu. Na o kol dar vasara, lengva bronzinė pudra su blizgiomis dalelėmis suteiks veidui ne tik įdegio, bet ir gaivumo.

Rekomenduoju: Make Up Factory Bronze Luminizer, The Body Shop Honey Bronzer, Essence bronzines pudras.

LENGVAS DŪMELIS

Dūminis makiažas yra klasika, o švelnių spalvų dūminis makiažas yra vasaros klasika. Pilkas, šokoladinis ar samaninis dūmelis su violetiniu prieskoniu yra puikus pasirinkimas.

Rekomenduoju: Make Up For Ever, Make Up Atelier Paris arba Make Up International akių šešėlius.

NATŪRALUMAS

Nors pasidaryti gerą nude makiažą turbūt yra sunkiau nei kokį kitą, tačiau tendencijos reikalauja natūralumo. Kad veidas atrodytų natūraliai, bet gaiviai, nepamiršk rožinių skaistalų, natūraliai šešėliais ar tik žele paryškintų antakių bei kaip antra oda atrodančio lengvo makiažo pagrindo. Rekomenduoju rinktis fluidus arba BB ir CC kremus. O gal tik drėkinantį kremą sumaišytą su trupučiu makiažo pagrindo ir užtvirtino lengva pudra?

Rekomenduoju: LA MAV Organic BB Cream, PUPA Like a Doll arba Active Light fluidus, Essence Make Me Brow antakių tušą, Make Up Factory CC kremą, pudrinius Essence Silky Touch Blush arba kreminius GOSH Giant Blush skaistalus ir Eylure antakių dažus.

Skaityk daugiau:

Read More

No tags yet.

Karolina Mikaliūnė

bottom of page